facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting

Berghuis Kompleet Wonen en Projectinrichting

Info

Bij ons vindt u alles op het gebied van woning- en projectinrichting. Wij adviseren u en komen zelf alle producten bij u inmeten en installeren.

Geschiedenis

Op bijna 6000 m² vindt u alles op het gebied van woning- en projectinrichting. Op de afdeling woninginrichting vindt u harde en zachte vloerbedekking, vinyl - parket - laminaat en een grote diversiteit aan raambekleding. Op onze slaapkamerafdeling vindt u een uitgebreide testbedden afdeling met diverse studio's. Op de afdeling meubelen vindt u zowel traditionele als moderne woonkamerinrichtingen. Op de site vindt u een impressie van alles wat wij u kunnen bieden. Wij leveren complete producten; wij adviseren u en komen zelf alle producten bij u inmeten. De installaties worden verzorgd door onze eigen vakbekwame medewerkers.



"Bij Berghuis bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van wonen, slapen, verlichting, vloeren en raamdecoratie. Naast onze webshop ontdekt u in onze winkel te Schalkhaar de nieuwste trends op het gebied van wonen. U vindt er zowel banken, bedden, relax-fauteuils, kasten, eetkamertafels, eetkamerstoelen, salontafels, dressoirs, verschillende soorten verlichting en een divers aanbod aan accessoires. Ook heeft Berghuis een aanbod aan onderhoudsproducten om zo uw interieur mooi te houden."
Adres: Pastoorsdijk 24, 7433 DK Schalkhaar, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0570-622737
Stad: Schalkhaar
Route: Pastoorsdijk 24
Postcode: 7433 DK


Recensies
Zeer goed keurig en vakkundig geholpen. Supergoed geslaagd Een 10 voor helpende medewerker
Snel meedenkend bedrijf die flexibel problemen wil verhelpen. Bij mijn oom door de rolstoel een defecte tafel direct dezelfde dag vervangen. En recent de vloerbedekking die de rolstoel beschadigd had op een zeer vakkundige manier opgelost en vervangen. Niet altijd de goedkoopste, maar wel kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar.
In deze rare Coronatijd zijn we extra blij met de goede zorgen van Berghuis. Zowel de deskundige hulp en advisering bij het uitzoeken van de vloer, bank en bed in oktober, als in januari op locatie volgens alle richtlijnen toch een aantal stalen voor gordijnen kunnen bekijken, hebben we als heel fijn ervaren. Nu liggen de vloeren in het nieuwe huis en de gordijnen hangen, het bed staat en het is prachtig! Nogmaals bedankt voor de deskundige, vriendelijke, punctuele, geduldige en prettige manier van verkopen en werken!
Jaren geleden raambekleding gekocht en na al die jaren nog steeds perfecte service. Wij zijn een zeer tevreden klant!
Hier hebben we al onze nieuwe meubels gekocht. We zijn heel fijn geholpen én de service is geweldig!
Prima zaak waar je rustig kunt kijken en als je hulp nodig hebt dan is die er om je te helpen. Goede service en klantvriendelijk
Al jaren zeer goede ervaringen mee. Fijn personeel wij voelen er ons thuis Een echte aanrader voor vakmanschap en service
Prima service, groot assortiment, goede prijs en veel parkeerruimte.
Deskundig personeel en advies. Grote toonzaal met goede variatie aan meubels.
Vriendelijk behulpzaam en menselijk niet alles snel snel gewoon piano aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid