facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berghotel Vue

Berghotel Vue
Adres: Wolfsdriesweg 7, 6325 PM Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 043-6040652
Stad: Valkenburg
Route: Wolfsdriesweg 7
Postcode: 6325 PM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yurt Valkenburg B&B Yurt Valkenburg B&B 1 km Whoesjjjjj! En je bent in een paradijsje beland!!
B+ByEllen B+ByEllen 2 km Fraai ingericht. Ellen is een zeer vriendelijke gastvrouw. De B&B is op loop afst...
Ingendael Ingendael 2 km Het was een beetje modderig, maar het is een leuke route
Hotel Gaudi Valkenburg Hotel Gaudi Valkenburg 3 km Tsja, waar moet ik beginnen? Allereerst maar even de pluspunten. De ligging is gewel...
Limburgia Limburgia 3 km
B&B Onder de Linde B&B Onder de Linde 3 km Nooit geweest maar wel mooie plaatjes van gezien
Mimosa Hotel Mimosa Hotel 3 km Eenvoudig maar schoon en zeer vriendelijke eigenaars. Heerlijk vers ontbijt. Echt een...
B&B Mergel Appartementen B&B Mergel Appartementen 3 km Echt super vriendelijke mensen en mooie locatie. Top!
Recensies
Steeds verrassende gerechten. Spijtig dàt hèt voorgerecht van gisteren, 24 augustus 2020, maar de helft wás van hetzelfde voorgerecht van 13 augustus!.
Wij zijn er pas sinds vanmiddag maar tot nu toe is het heel goed. De bediening is heel vriendelijk. Het eten was gewoon goed. En het drinken kan niet op.
We waren met een Enjoy-arrangement afgelopen week in Vue. Zeer tevreden. Prima kamer, prima maaltijden en goed personeel. Komen zeker nog eens terug.
Inderdaad vandaag zondag ook gesloten. Zelfs om te drinken was er geen plek. Nou ja plek genoeg maar we waren niet welkom. Blijkbaar willen ze hier niets verdienen… wat heb je aan zon gelegenheid?
Na 30 kilometer wandelen tijdens de rugzak-10-daagse alternatief voor de Heuvelland4daagse trof ik hier een leeg terras met een bord "Vandaag gesloten", terwijl er binnen volop volk was. Moe, dorstig en niks te drinken! Domper. Dan maar naar de Geulhemmermolen, waar ik meer dan welkom was.
We hebben het erg leuk gehad en ze hebben ons goed verzorgd naar de omstandigheden en het eten was super goed verzorgd
Vriendelijk personeel behulpzaam proper goed eten s'morgens middag en avond alles tip top in orde niks op aan te merken fijne tijd gehad hier zeker een aanrader
Leuk hotel als vertrekpunt voor een puzzeltocht met auto. Het hotel kan we een verfje gebruiken. Ook de ramen wassen helpt om het er netjes uit te laten zien.Verder vriendelijke bediening en mooi terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid