facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergerac

Bergerac

Info

De leukste en gezelligste winkel van Bergen. Kom en proef de Bergerac sfeer!

Geschiedenis

Het beste van de Hollandse kust en het verre Oosten in één, zo kan Bergerac het best worden omschreven. Bergerac is gelegen in één van de mooiste en pittoreske dorpjes van Nederland, het wonderschone Bergen. Wie het Noord-Hollandse dorp Bergen binnenkomt, proeft de sfeer van vakantie.

Geen wonder, de zee ligt op tien minuten afstand. Die fijne Mediterrane sfeer en het Long Island gevoel komen terug bij Bergerac. Bergerac staat inmiddels bekend om de altijd goede en sfeervolle meubels die multi-inzetbaar zijn bij iedere woonstijl. Voor het buitenleven zijn veel accessoires te vinden die net even anders zijn en die het als cadeau goed doen. In ons prachtige authentieke pand, zorgen veel betaalbare meubels & accessoires uit verre landen voor een fijne sfeer. Onze klanten vertellen ons regelmatig dat het een groot plezier is om Bergerac te bezoeken, vanwege de unieke sfeer.

Bergerac is een winkel die continue in beweging is. Dagelijks gaan wij voor u op zoek naar de mooiste producten, die bijdragen aan een warme sfeer bij u thuis. Dat is onze passie. Of deze nu uit Nederland komen of uit het Verre Oosten...niets is ons te ver! Daarom heeft Bergerac voor u, naast een wisselend en uniek assortiment, ook altijd de mooiste trends klaarstaan. Wij zijn er trots op te mogen vermelden dat onze inspanning wordt gewaardeerd door onze klanten woonachtig in Nederland, maar ook ver daarbuiten!

Bent u geïnteresseerd in de Nederlandse merken die wij verkopen? Wij zijn dealer van o.a. Sia, HKliving, Riviera Maison, Lifestyle, Braxton, Bastion en It’s about Romy.

Bezorgen?
Uiteraard bieden wij u de optie om uw gekochte meubelen bij u thuis te laten bezorgen. Niet alleen in Nederland, maar ook door heel Europa. Binnen de regio bezorgen wij de meubelen zelf. Indien de reis buiten een bepaald aantal kilometers reikt, werken wij samen met gerenommeerde partners. Wilt u meer informatie over bezorgen en de prijs? Neem gerust contact met ons op.



"Welkom bij Bergerac; de woon-, leef- en genietwinkel op een unieke locatie in het centrum van Bergen waar niets moet en alles mag. Dwaal je eigen weg in ons bijzondere pand. Bij Bergerac krijg je alle tijd om te vinden waar je voor komt. Of dat nou een lief cadeautje is, een robuuste tafel, een heerlijke bank of eindeloze inspiratie."
Adres: Ruïnelaan 7, 1861 LK Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072-5815087
Stad: Bergen
Route: Ruïnelaan 7
Postcode: 1861 LK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bergerac Bergen openingstijden, Bergerac Bergen banken, Bergerac winkels openingstijden, Bergerac Schilderij, Bergerac Wikipedia, Conceptstore Bergen, Bergerac Frankrijk, Bergerac bank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beko Interieurs Beko Interieurs 49 meter In de winkel staan er prachtige accessoires en het personeel is heel vriendelijk en b...
Brechtje Olsthoorn Interiors Brechtje Olsthoorn Interiors 50 meter Heel mooie winkel, maar helaas ook een heel onhandig afstapje waar mijn moeder over s...
Homestore Bergen Homestore Bergen 226 meter Eerst 1,5 week op mijn bestelling gewacht. Daarna 4 burgerplanken ontvangen die niet ...
Recensies
Wat een vreselijke vieze vrouw is de eigenaresse van deze zaak. Terwijl ik even rustig met mijn man dacht te gaan winkelen, staat zij openlijk te flirten. Tot beschamends aan toe. Absoluut geen bezoekje waard. Vraag mij daarnaast ook af of dit een meubelzaak of slijterij is. Hangt een vreselijke alcoholwalm.
Zeker geen aanrader! Ons bezoekt was een ontzettend vervelende ervaring. Ik was met mijn jonge kinderen in de winkel en mevrouw ging zonder enige aanleiding erg onbeschoft en ongemanierd tegen ons te keer, volgens mij was dit een gevalletje kwade dronk. Wij komen hier nooit meer!
Wat een verschrikkelijke zaak. De eigenaresse . Om van te walgen. Vieze drankorgel. Loopt ze helemaal onder invloed door haar zaak heen. totaal niet professioneel. Wandelende wijnfles.
Leuke winkel, je kijkt je ogen uit!! Zeer vriendelijk personeel.
Leuke, gezellige woonwinkel waar je altijd wel iets tegenkomt voor je eigen interieur of om kado te geven!
Een leuke woonwinkel met leuke woonassoires. Leuke trendy spullen om je huis mee aan te kleden ook tegen de kerst leuke actuele kerst spullen. Leuke kerstassoires. Een winkel die zeker de moeite waard is om binnen te lopen
Prachtige winkel met een keur spullen voor de inrichting van je woning! Alles mooi op kleur en erg gezellig. En goed betaalbaar. Personeel kan vriendelijker, waren erg druk met zichzelf en geen oog voor de klant. Bezoek 19-5-2019.
Heerlijke woonwinkel om ideeën op te doen. Ook vaak mooie maritieme schilderijen en andere leuke zaken.. we stappen altijd even binnen
Me zusje woont er
Leuke winkel met meubels, accessoires en gewoon dingetjes voor de heb. Niet vergelijkbaar met de Action, de prijs helaas ook niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid