facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berger Scholen Gemeenschap

Berger Scholen Gemeenschap

Info

De BSG is een openbare school, gelegen aan de rand van het Bergerbos, waar iedere leerling de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen.

Geschiedenis

De Berger Scholengemeenschap is een openbare school, gelegen aan de rand van het Bergerbos, waar iedere leerling de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. Behalve aan intellectuele ontwikkeling schenkt de BSG veel aandacht aan culturele, sociale en persoonlijke vorming. Die aandacht is merkbaar in de lessen, de activiteiten buiten de les, de excursies, de leerlingbegeleiding en de goede sfeer.



"De BSG is een kleine, veilige en bruisende school, aan de rand van het Bergerbos. We zijn een kleinschalige school waar we onze leerlingen kennen. Persoonlijke aandacht en interesse in elkaar maken van onze school een betrokken school. De ontwikkeling van leerlingen staat centraal. We bieden naast goed onderwijs tevens workshops, stages, sportprogramma’s, debatten, onderzoeken, buitenlandreizen, een excellentprogramma, het vak Programmeren & Design en nog veel meer."
Adres: Rondelaan 34, 1861 ED Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072 589 4118
Stad: Bergen
Route: Rondelaan 34
Postcode: 1861 ED


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: BSG agenda, BSG facebook, Vrije school Bergen, BSG meivakantie, BSG open dag, BSG docenten, BSG corona, BSG leerlingmiddag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PCC Bergen PCC Bergen 1 km Leuke school alleen later beginnen en capuchon en pet moet gewoon op kunnen want je h...
Adriaan Roland Holstschool Adriaan Roland Holstschool 1 km Leuke mensen die echter geen enkel idee van onderwijs hebben. Klassen zijn overvol. Z...
Recensies
Excellente school voor het voortgezet onderwijs, tot mijn spijt moet ik iets te vroeg wakkerworden en is mijn humeur helemaal naar de kloten, de leerstof is ruk en ik word helemaal gek van de prijzen in de aula. Meneer gooier maakte mijn dag, Helaas is hij gestopt op 69 nice leeftijd en is er niks meer aan.
Zit nu in de wiskunde les, maar de docent is er niet.
Hoge populatie aan emo’s en andere Efteling figuren die te klef zijn + overpriced eten + supervriendelijke mediatheek figuren die echt alles toe laten en zeker niet zeuren om saus en je veel boete geven + meer kans om vrienden te maken door extra jaar/en op school en of niveau omlaag gegooid doordat je nog meer gebombardeerd word met toetsen dan Rotterdam in ww2 + veel recreatie en relax mogelijkheden in de buurt vooral in het bos van de Jonko klappers en stoflongen = een hele leuke school
Het assortiment aan frikandellenbroodjes binnen een straal van 1,0382km rondom de school is prima. Ook de energydrink is volop aanwezig en goed te bereiken op verscheidene verkooppunten binnen het bereik van de kleine pauze á 15 minuten heen en weer scheuren op de stalen ros. Voor de welgestelde BSG-ganger kan ik de frikandellenbroodjes van de AH aanbevelen €2,18 voor 2 en €1,09 voor 2 wanneer ze geboneerd zijn. Die van de Dirk zijn een mager 5,5'je, maar met hun prijs-kwaliteit verhouding voor de wat minder welgestelde student ook zeker een optie. Met een 5,5 slaag je immers ook. Prima vertoeven dus! 5 reeten.
Op deze school niet alleen muziek en theater maar ook kaviaar en champagne. Voor als je de 'r' niet meer uit wil kunnen spreken zou ik zeggen ga naar deze school.
Voortgezet onderwijs, school met activiteiten die leerlingen laten participeren in de directe natuurlijke en sociale omgeving; leerlingen in de brugklas leren zorg dragen voor het Berger Bos, leerlingen met beeldende vakken in hun examen richten op school een tentoonstelling in met werk van de schilders van de Bergense school, uit het depot van het nabijgelegen Museum Kranenburgh.
kanker school broodjes ziek overpriced 2.80 voor broodje ze denken zomaar we hebben paycheck van mark rutte
Meneer Kruiver is de hoogtepunt van me dag
hoppa kee 10 van du tien oppboys caught lacking SLAY SOUL SISTER SLAy ggg
Skeere school veel te druk en opgepropt!, en vervelende docenten die niks kunnen regelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid