facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergen Fietst

Bergen Fietst

Info

De Fietsersbond heeft de gemeente Bergen uitgeroepen tot meest ontspannende fietsgemeente. In het kader hiervan staat 2018 in het teken van de fiets.

Zie ook:
https://www.fietsersbond.nl/nieuws/bergen-l-meest-ontspannende-plek-om-te-fietsen/

Geschiedenis

De Fietsersbond heeft de gemeente Bergen uitgeroepen tot meest ontspannende fietsgemeente. In het kader hiervan staat 2018 in het teken van de fiets.

Zie ook:
https://www.fietsersbond.nl/nieuws/bergen-l-meest-ontspannende-plek-om-te-fietsen/

Adres: Raadhuisstraat 2, 5854 AX Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 0485348383
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Raadhuisstraat 2
Postcode: 5854 AX


Recensies
Een oude Sparta herenfiets naar Patrick gebracht voor prijsopgave. Dit viel alleszins mee. De fiets is nu weer helemaal in orde! En dat voor een hele schappelijke prijs! Tot een volgende!
Patrick gebeld, afspraak gemaakt, twee fietsen in onderhoud gegeven, naar een week zijn ze te terug gebracht, bijna zo goed als nieuw. Man van het woord. Succes Patrick !
We hadden onze elektrische vouwfiets hier een beurt laten geven. Was best duur...Maar toen er een paar maanden later iets mis was met de derailleur er was iets verbogen - waarschijnlijk onze eigen schuld, kon ik meteen terecht en werd het probleem opgelost en de kabel bijgesteld. Allemaal kosteloos. Heel fijn!
Ik ben blij dat ik Patrick heb gevonden in Nieuw Bergen. Ik neem ze 's avonds in, wat mij erg goed uitkomt. Hij probeert altijd de reparatie af te ronden zodat de fiets snel opgehaald kan worden. Ik heb ook 2 tweedehands fietsen van hem gekocht, beide net als nieuw. Ik raad hem aan.
Mijn fiets er heen gebracht voor allerlei gebreken , netjes van te voren mij gebeld over wat het ging kosten , leenfiets gekregen , en 2 dagen gebeld dat mijn fiets klaar was , en hij is weer als nieuw , en qua kosten viel het reuze mee . Mijn fiets gaat voortaan ieder jaar voor onderhoud hier naar toe .
Perfecte vakmanschap en vriendelijk Daarnaast eerst een belletje omdat de achterband versleten was of er een nieuwe op moest. Samengevat , goed werk en niet duur. Bergen hier je fiets laten onderhouden is een aanrader.
Fijne service tijdens onze vakantie in de Maasduinen. Konden s avonds even komen en probleem met e-bike werd kosteloos opgelost!!
Gazelle fiets bij Patrick gekocht, mooie fiets waar ik hopelijk lang plezier van heb! Goede service!
Gisteravond mijn fiets gerepareerd en grote onderhoudsbeurt gehad terug bezorgd gekregen. fiets was helemaal opgepoetst, leek wel een nieuwe. Fiets is een jaar en drie maanden oud een dorp verderop gekocht maar had nooit echt fijn gefietst en viel steeds om als ik die op standaard zette. Stuur zat beweging in ik dacht dat dat iets met vering te maken had maar nee hoor stuurvork als ik het goed zeg was nooit goed aangedraaid. Vanmorgen boodschappen gedaan fiets valt niet meer om gelukkig en de fiets fietst geweldig, de fiets heeft nog nooit zo fijn gereden. Van Haalen, dank u wel u, bent een geweldige fietsenmaker ik zal zeker goede reclame voor u maken.
Wij zijn super blij met Patrick van Haalen, de fietsenmaker ‘om de hoek’! Waarom zou je buiten Bergen een ‘fietsenfixer’zoeken als er in je eigen dorp een vakkundige en betrouwbare reparateur woont en werkt. Onze 2 E-bikes en 2 dagfietsen zijn de afgelopen maanden goed nagekeken, opgepoetst en hersteld waar dat nodig was! Super tevreden met deze vakman! Tevreden klanten Marijke en Henk Koreman.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid