facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergemo

Bergemo

Info

Wij zijn al jaren lang een begrip onder vele mensen, bij ons kun je terecht voor heel wat activiteiten!

Geschiedenis

Bergemo is bestaat inmiddels bijna 40 jaar! Wij zijn in de jaren uitgegroeid naar een bedrijf met vele mogelijkheden op het gebied van paardrijden.
Inmiddels zijn wij al een aantal jaren aangesloten bij de FNRS waarvan wij 4 sterren op ons bedrijf mogen noteren.
Iedereen kan bij ons terecht, jong en oud! Voor iedereen weten wij wel wat leuks te bedenken. Bergemo ligt al sinds jaar en dag naast Centerparc het Heijderbos.
gasten die verblijven op het park kunnen uiteraard ook bij ons terecht. Nieuwsgierig geworden naar ons paardenbedrijf? kom gerust een keer langs!
Nieuw bij Bergemo; is onze Foyer sinds 1 april 2014 hebben wij een kleine kaart, kom dus voor een lekker broodje of koffie naar Bergemo

Adres: Hommersumseweg 39, 6598 MC Heijen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0485513194
Stad: Heijen
Route: Hommersumseweg 39
Postcode: 6598 MC



op zoek naar gerelateerd: Bergemo Heijen Facebook, Paardrijden Wanroij, Paarden activiteiten in de buurt, Kinderfeestje bergemo, Paardrijden Maastricht, Paardrijden Limburg buitenritten, Paardrijden centerparcs Heijderbos, Paardrijden Arcen
Recensies
Enorm gezellig en zeer fijne omgang zowel mens en paard
Heerlijke huifkartocht gehad.. Thomas begeleide de rit en hij deed het leuk. Was een mooie rit waar we ook even een korte stop hadden.
Onwijs leuke rit gemaakt, fijne begeleiding en lieve paardjes!
We hadden geboekt via Center Parcs in de verwachting een leuk rondje door het park te doen. Zo deed men het toch uitschijnen. Zeker voor 35 euro! Moesten we in een kil bosje wat rondjes draaien. De manege lag ook een heel stukje uit het park waardoor het even wandelen was. De mevrouw aan het onthaal maakte dan ook direct toen we binnenkwamen een opmerking dat we 8 minuten te laat waren. Terwijl we de enigen waren die daar waren dus zo erg zal het wel niet geweest zijn. Toen we klaar waren en vertrokken ging ze wat in haar kot zitten en kon een tot ziens er met moeite vanaf. We geven echter wel nog drie sterren omdat het meisje dat ons begeleidde super vriendelijk was en dit zeer goed deed. Daar kunnen we absoluut niet negatief over zijn.
Ruiters die hier op vakantie gaan, moeten zeker hun rijkleding niet vergeten. Je kunt hier prachtige bosritten maken die geschikt zijn voor zowel de minder als de meer ervaren ruiter. Wij waren hier buiten het hoogseizoen en konden daarom mooi 's ochtends in een kleine groep 3 inclusief begeleider rijden. De paarden en het harnachement zien er goed en de paarden zijn heerlijk braaf, maar niet sloom. Ze hebben het hier keurig voor elkaar.
Erg leuk voor kinderen. Ook wanneer je verblijft in Center Parcs Heijderbos kun je binnendoor even langs deze manege gaan.
Wij gezichten de manege meerdere malen tijdens ons verblijf bij CP. Manege is een echte aanrader- kind vriendelijke mensen, gezellige iets drinken - prijs /kwaliteit top. De meisjes vonden de ponyritjes geweldig
Vanmorgen gebeld en vanmiddag konden we nog terecht voor een buitenrit. Mijn zoon en ik hebben ervan genoten!! Prachtige omgeving, vriendelijke begeleiding en het allerbelangrijkste; goed zijn voor de paarden.
Deze review gaat over het aanbod van centerparcs heijderbos. Je kan hier een activiteit, ponyrijden, boeken voor de kinderen. Eerder teleurstellend omdat de activiteit gewoon op een pony cirkeltjes afstappen is in een bos je in de buurt. Je verwacht je toch aan een wandeling met de beestjes in het mooie gebied rond de manege, maar meer dan een beetje in een nabijgelegen bosje in een kring stappen zit er niet in. De kinderen vonden het nog ok, maar ik vond het eerder teleurstellend. Verwacht dus geen wandeling in de vrije natuur zoals het toch wordt voorgesteld.
Mooie manege. De kinderen hebben een privé les gehad en het super naar hun zin gehad. De pony's uit de stal halen, borstelen en daarna rijden. Één groot avontuur en aardig personeel met veel kennis. En direct naast CenterParcs Heijderbos, dus mooi te combineren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid