facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bergambacht Optiek

Bergambacht Optiek

Info

Oogzorg op maat! www.bergambachtoptiek.nl

Geschiedenis

Bij Bergambacht Optiek vind je de meest vernieuwende oogmeet apparatuur,
bediend door gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten die hun vak serieus nemen.
Die professionele instelling vind je ook terug in onze collectie monturen en zonnebrillen,gerenommeerde (mode)merken van een hoge kwaliteit en de nieuwste generatie contactlenzen.





"Bergambacht optiek is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in brillen en contactlenzen. Door onze gedegen opleiding en jarenlange ervaring kunnen wij een ieder de juiste oogzorg aanbieden. Bij Bergambacht Optiek vind je de meest vernieuwde oogmeetapparatuur, bediend door gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten die hun vak serieus nemen. Om ons werk goed te kunnen doen zijn wij geautomatiseerd met het speciaal voor opticiens ontwikkelde softwarepakket Optifile. Dit systeem is in eigen huis ontwikkeld en leveren wij ook aan collega opticiens."
Adres: Hoofdstraat 43, 2861 AL Bergambacht
Telefoonnummer: 0182-354063
Stad: Bergambacht
Route: Hoofdstraat 43
Postcode: 2861 AL



op zoek naar gerelateerd: Wat is subjectieve refractie
Recensies
Vanwege een verhuizing kwam ik bij deze opticien terecht. Ik vertelde hem welke lenzen ik momenteel gebruik en dat dit naar tevredenheid is, maar na een meting wordt me medegedeeld dat een setje proeflenzen besteld gaat worden. Deze mag ik na een paar dagen op komen halen. Op de zijkant staat "trial lenses - not for sale". Toch heb ik bij thuiskomst ineens een rekening in de mail staan. €35,00 voor 5 proeflenzen, die dus zelfs volgens de verpakking niet bedoeld zijn voor de verkoop. Zonde, ik had hier vanaf nu jarenlang klant kunnen zijn. Net als mijn zoon waarvoor we al een bril aan het uitzoeken waren. Maar dit is geen manier van doen. Als ik aan de telefoon vraag of er soms een vergissing is begaan, word ik ook nog eens zeer onprettig en onvriendelijk te woord gestaan. Ons zien ze hier niet meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid