facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berenboot Rotterdam

Berenboot Rotterdam

Info

De Berenboot is het varende buffet restaurant van de bekende Beren Restaurants in Rotterdam en omgeving. De boot maakt een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven. Smullen van het buffet terwijl je geniet van de Rotterdamse skyline.

Geschiedenis

Varen en dineren, heerlijk eten, uitzicht over de rotterdamse skyline, varen langs de SS Rotterdam. Genieten van het beren buffet. een leuk uitje voor verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, jubileum, afscheidsborrel of gewoon even lekker UIT. heerlijk!! iedere maand wisselende gerechten in het buffet.



"De Beren Boot maakt een rondvaart van 2.5 uur door de havens van Rotterdam om vervolgens nog een stukje langs de skyline van Rotterdam te varen."
Adres: Parkhaven 15, 3016 GM Rotterdam
Telefoonnummer: 010-436 19 11
Stad: Rotterdam
Route: Parkhaven 15
Postcode: 3016 GM



op zoek naar gerelateerd: brunchvaart op de berenboot 9 december, berenboot schiedam, parkhaven 15 rotterdam, berenboot amsterdam, de beren rotterdam, restaurantboot rotterdam, culinaire rondvaart rotterdam, varen met kerst rotterdam
Recensies
Leuke ervaring. De rondtocht door de haven is prachtig. Er had wel iets verteld mogen worden over de plaatsen waar we langskwamen. Het eten is gevarieerd, veel en goed. De drankjes moesten nog apart worden afgerekend. De soep en het dessert werden geserveerd, de hoofdmaaltijd buffet. Bediening hartelijk. We hebben een fijne avond gehad!
Wij raden het niemand aan. Het begon met later boarden dan is aangegeven. Vervolgens lang moeten wachten op de eerste bestelling van de drankjes, waarna niet compleet gebracht en dan vergeet men alsnog de vergeten drankjes te brengen. Soep was van blik kwaliteit of was gewoon blik en de eerste twee van onze groep kregen 10 tot 15 minuten eerder hun soep. Nadat de andere 6 soepborden werden geserveerd werd het buffet al aangekondigd. Onbeperkt eten wordt wel aangeboden maar er was weinig tijd en veel gerechten zijn al op als alle tafels hun eerste "begeleide" ronde hebben mogen doen. Overigens is het eten voor een lopend buffet prima te doen. Dessert is een aanfluiting, een glaasje met een bolletje aardbei ijs, een toefje slagroom en een soesje. Geen keus in smaak dus lust je het niet dan mag je iets anders bestellen, al was dat qua einde vaartijd een uitdaging geweest. Laten we de toiletten maar buiten beschouwing houden. We hebben het maar opgehouden. Wat is er misgegaan? 8 man te grote groep? Te weinig personeel? Zoals het de laatste vaart 16 oktober is geweest kan nooit de bedoeling zijn geweest.
Echt vreselijk. We zijn met een grote groep in november geweest. We gingen al later boarden. We hadden een all in arrangement voor 60 euro pp. Duurde heel lang voordat we een drankje kregen. Tijdens de vaart dus ook maar 3 consumpties genuttigd. Eten was koud en slecht. Iedereen klaagde erover. Een collega had een week eerder doorgegeven een glutenallergie te hebben. Zij kreeg na het weer melden hierover, Droog brood met bouillon. En als hoofdgerecht een bordje met een sateje en patat. Toetje kon je ook niet kiezen. Er werd bij iederen een glas met aardbeien ijs op tafel gegooid. Dit is de eerste keer dat ik een slechte recensie schrijf, maar ik heb nog nooit zulk slecht eten gehad. Personeel was ook onervaren en wist niet wat er op de kaart stond. Wij gaan hier niet meer heen. Speciale dieetwensen: Ze houden zich niet aan de doorgegeven dieetwensen.
Eens maar nooit meer... Wij zijn met z'n tweetjes geweest op een zaterdagavond. De boot zat volgens mij wel vol, wij zaten beneden pal naast het buffet. Achter ons zat een gezelschap mannen van wij dachten een vrijgezellenfeest en vooraan zat nog een grote groep heren denk aan een sportteam oid. Heel de avond hebben die groepen lopen lallen, zingen, schreeuwen, etc. Het was een herrie niet te doen. Buffet was een aanfluiting, weinig keus en het is allemaal lauw, zowel de normaal gesproken koude als de warme gerechten... Dessert kan je niet kiezen, je krijgt een bolletje ijs in een glaasje, pech als je dit niet lust. Wij waren €89 euro kwijt voor 2 personen, dit hadden we beter kunnen besteden in een 'gewoon' beren restaurant. Wat betreft personeel valt echt niets op aan te merken, deze mensen lopen de benen uit hun lijf en waren heel vriendelijk!
Met de Berenboot 2,5 uur varend dineren. Tja het is een ervaring.. In goed gezelschap is elke eetgelegenheid leuk.. daat voorop stellende. Het betreft hier een lopend buffet verwacht geen sterrenmenu.. het gaat allemaal om de presentatie en de ervaring van het varen erbij. Uiteraard wil ik niet te veel verklappen, maar het is gewoon leuk. Aardige medewerkers met zeebenen, want het blijft natuurlijk een boot. Het "schommelen" over de golven valt over het algemeen erg mee. Je gaat onder de Erasmus en Willemsbrug heen.. ik had de Hef eigenlijk ook wel verwacht, maar die dus niet.. Al met al een leuke ervaring voor jong en/of oud.
1e kerstdag met 6 personen gegeten, nooit meer ! Na 1.5 uur pas buffet open , dus nog opschieten ook ! Kon nog net koffie bestellen toen we alweer terug waren ! Wijn slecht , wij waren als laatste aan de beurt , per tafel ! Er waren al schalen leeg ! Sommige warme gerechten niet warm !"Grand Dessert " is totaal niet grand! Weer als laatste aan de beurt , wij konden de schalen leegschrapen ! Had gereserveerd voor 7 personen, 1 ziek geworden in de ochtend , daar kreeg ik geen geld voor terug ! Je moest alles , behalve de drankjes , vooruit betalen ! €415 betaald ! Heel slecht !
Het eten was echt slecht! Als je als laatste aan de beurt was, was er al veel op. Hygiëne was verschrikkelijk. Er was een kok die eruit zag alsof hij 3 weken in de machinekamer had gezeten. Het varen was leuk. Mooi uitzicht met al die lichtjes en het vuurwerk Kortom: niet voor herhaling vatbaar en het geld absoluut niet waard
Was enorm leuk en eten was goed op stoofvlees na die was echt knetter hard en taai Muziek stond ook eg hard maar dat is voor iedereen anders natuurlijk Is zeker voor herhaling vatbaar en zullen volgend jaar graag weer mee varenEten: 4/5
Leuke boottocht met eten. Eten op zich goed. Maar... de soep ontbrak waardoor 2 gangen geboden werden in plaats van 3. Onduidelijk wanneer we naar het buffet mochten lopen en we kregen pas ruim een uur na de afvaart eten. Mijn groente was lauw en die van mijn moeder koud. Kortom, hier valt nog het een en ander te verbeteren. Jammer, want lang geleden heb ik toch wel lekker gegeten bij verschillende Beren restaurants. Dit was op 26 juni 2022. Contact opgenomen met zowel de Beren als de exploitant van de boot voor compensatie. Daar kwam ik niet verder mee. Exploitant mailt dat de soep er niet was vanwege hittegolf. Dat klopt niet, het was een normale temperatuur die dag. Beren-hoofdkantoor luistert geduldig en doet verder ook niets meer. Blijkbaar gaan ze er toch al van uit dat je geen tweede keer naar deze boot komt. Jammer.
slechtste buffet ever, gewoon niet te doen, en de kok had zich de laatste 4 weken niet gewassen om beschrijflijk smerig nog nooit zoiets gezien.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Berenboot Rotterdam met het openbaar vervoer


Rotterdam, Euromast 450 meter
8
Rotterdam, Pieter de Hoochweg 460 meter
8
Rotterdam, Euromast 460 meter
8
Rotterdam, Pieter de Hoochweg 480 meter
8

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Berenboot Rotterdam. Parkhaven 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Berenboot Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Berenboot Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Berenboot Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid