facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Berdien Uitvaartbegeleiding

Info

Wat zijn uw uitvaartwensen? Niet leuk wel belangrijk! Voor uzelf en voor uw nabestaanden



"Wat kunt u van ons verwachten?Een waardig afscheid organiseren vóór en mét nabestaanden is de drijfkracht van Berdien Uitvaartbegeleiding. In de korte tijd tussen het overlijden van een dierbare en de dag van de uitvaart is het vaak moeilijk om een persoonlijke afscheidsviering vorm te geven. Een dierbare verliezen is al moeilijk genoeg zonder alle zaken die geregeld moeten worden. Wij ondersteunen u hier in alle rust bij. We adviseren in de te maken keuzes en zoeken mee naar de juiste woorden, muziek, symbolen of rituelen. Wij doen dat op een rustige, flexibele en persoonlijke wijze, met veel ruimte en respect voor ieders wensen."
Adres: harnasweg 1, 5688ea Oirschot
Telefoonnummer: 0642480826
Stad: Oirschot
Route: harnasweg 1
Postcode: 5688ea



op zoek naar gerelateerd: Aangifte van overlijden Oirschot
Recensies
Vanaf de allereerste ontmoeting met Berdien na het overlijden van onze moeder viel haar rustige, menselijke benadering op. Ze ontzorgde ons van a tot z en het lukte haar om nog de dag van overlijden alle belangrijke zaken te regelen, o.a. kerk, pastoor, koffietafel bij Brasserie Paters Montfortanen, tekst voor de rouwkaarten. Berdien heeft een mooi gedicht voorgedragen toen Mam de afdeling van St Joris, verpleegtehuis verliet. Het zijn die momenten die je nooit zult vergeten en waar we haar dankbaar voor zijn.
Dank, dank, dank. Wat was het fijn en goed dat Berdien ons geholpen heeft met het afscheid nemen van onze moeder. Er kwam zoveel bij kijken en we konden met al onze vragen bij haar terecht. Ze hielp ons bij het maken van een prachtige rouwkaart, het boekje voor de afscheidsdienst en de bedankkaart. Ze controleerde of we aan alles gedacht hadden. Ze leende ons een groot aantal vazen, zodat we ruim twee weken van de enorme hoeveelheid bloemen konden genieten. En wat was het fijn alle hartverwarmende reacties te lezen en foto’s te zien, die geplaatst werden op de herdenkingspagina. Zo bijzonder. Daar kregen we een boekje van. Dit steunde ons enorm. Ze haalde echt een enorme last van onze schouders in deze emotione tijd. Het had niet beter gekund, dank je wel.
Wat een verademing was de inzet van Berdien Uitvaartbegeleiding! Ondanks dat mijn moeder haar lichaam had geschonken aan de wetenschap en er dus geen uitvaart was, hebben we dankzij Berdien een hele mooie herdenkingsdienst kunnen organiseren. Alle drukwerk werd geregeld. Overal werd aan gedacht en werden we bij geassisteerd of aan herinnerd. Er komt zoveel op je af en het was heel fijn dat Berdien een last van onze schouders nam. Van de herdenkingspagina op de website van Berdien is erg veel gebruik gemaakt. De reacties, waarvan enkele met foto's heeft Berdien in een boekje verzameld en ons gegeven. We zijn daar heel blij mee. Het financiële plaatje, wat er achteraf natuurlijk bij komt kijken was uitermate coulant en correct. Al met al een dikke pluim!
Goede, persoonlijke, rustige zorgen. Ruimte voor je eigen wensen maar ook advies en voorstellen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid