facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benvanduin interieurarchitect

Benvanduin interieurarchitect

Info

Wonen betekent veel voor mensen, heeft een diepe emotionele waarde. Ben helpt een leefbare en warme plek te creëren.
www.benvanduin.nl

Geschiedenis

Ben van Duin (1959) is een veelzijdig talent en man met stijl. Ben stop je niet in een hokje. Hij is een man met een verhaal. Leerde met materialen werken op de schildersvakschool, werd docent en studeerde af aan de Kunstacademie in Den Haag. Daarna entrepreneur, eigenaar van een van de mooiste woonwinkels van Nederland, Wals’ Wonen in Nijmegen.

Ben van Duin is ervan overtuigd dat een echte interieurarchitect van binnenuit moet werken. Hij gaat graag en gemakkelijk met mensen om. Ben is authentiek, kent een groot inlevingsvermogen.



"Ben van Duin is een interieurarchitectuur en richt zich op het geven van bouwadvies, begeleiding en ontwerp. Ben van Duin is ervan overtuigd dat een echte interieurarchitect van binnenuit moet werken. Wonen betekent veel voor mensen, heeft een diepe emotionele waarde. Ben helpt een leefbare en warme plek te creëren. Ben van Duin is gevestigd in Weurt. Neemt u voor meer informatie of vragen gerust contact op."
Adres: Kerkstraat 46, 6551 ZZ Weurt
Telefoonnummer: 0622416317
Stad: Weurt
Route: Kerkstraat 46
Postcode: 6551 ZZ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid