facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benu Apotheek de Heuvel

Benu Apotheek de Heuvel

Info

BENU Apotheek De Heuvel is een apotheek, waar kwaliteit centraal staat.

Geschiedenis

Algemene diensten
Naast de hieronder genoemde apotheekspecifieke diensten biedt iedere apotheek ook een reeks van standaard producten en diensten aan. Klik hier voor een overzicht van deze producten en diensten.


Voor de onderstaande diensten kunt u bij onze apotheek terecht:

Controle
Specialisme
Informatie
Persoonlijk advies
Hulpmiddelen en controle
Medicijnpaspoort


Controle
Naast het bewaken op ongewenste geneesmiddelcombinaties en overgevoeligheden voor geneesmiddelen, kunnen wij u ook bewaken op ongewenste combinaties van nieuwe geneesmiddelen met bestaande ziektebeelden (indien in de apotheek bekend).

En wat doen wij nog meer voor u? Wat gebeurt er eigenlijk allemaal achter de schermen? Verrassend veel, hieronder geven wij u een beeld van het doen en laten in uw apotheek en van wat men daar allemaal voor u en uw gezondheid kan betekenen.

Zorgvuldigheid staat voorop
Wanneer u het recept bij de balie afgeeft, kijkt de apotheker of een assistent nauwkeurig na of het duidelijk en volledig is.
Waar letten we nog meer op?
In de computer van de apotheek wordt gekeken of u deze medicijnen al eerder heeft gebruikt. Bovendien wordt nagegaan of de voorgeschreven hoeveelheid die u per dag moet gebruiken, in orde is. Ook wordt gekeken of het voorgeschreven middel problemen kan opleveren als u het gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen.
Het kan voorkomen dat een geneesmiddel minder of niet geschikt is voor bepaalde mensen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij zwangerschap of borstvoeding, of bij mensen die behandeld worden met geneesmiddelen tegen hoge bloeddruk. Zo nodig neemt de apotheek -in overleg met u- contact op met de arts die het geneesmiddel heeft voorgeschreven.

Controle in het kwadraat
Na de controle van het recept begint het klaarmaken van het geneesmiddel. De verpakkingen worden voorzien van een etiket dat door minimaal twee assistenten wordt gecontroleerd. Aan het eind van de dag controleert de apotheker alle recepten nogmaals. Men werkt dus heel secuur in de apotheek. En dat moet natuurlijk ook, want er zijn medicijnen waarbij zelfs een klein foutje schadelijk kan zijn voor uw gezondheid.

Specialisme
In de apotheek zijn medewerkers aanwezig die gespecialiseerd zijn in diverse gebieden, zoals diabetes, astma/COPD, incontinentie, babyvoeding, hypo-allergene cosmetica (bijvoorbeeld Vichy).
Zij zijn u graag van dienst en kunnen u adviezen geven of in een persoonlijk gesprek uw vragen beantwoorden. In de apotheek kunt u terecht voor meer informatie.

Apothekers en -assistenten hebben in hun opleiding geleerd hoe ze zelf geneesmiddelen moeten bereiden. Dat komt nog alle dagen goed van pas, ook al worden de meeste medicijnen tegenwoordig door de industrie geleverd. Uw dokter kan de apotheek ook vragen speciaal voor u een geneesmiddel te maken. Het gaat dan vaak om een bijzondere samenstelling van een zalf of een geneesmiddel dat niet standaard te leveren is. Heeft bijvoorbeeld een kind problemen met het slikken van tabletten of capsules, dan kan de apotheek het geneesmiddel in de vorm van een drankje of zetpil maken.


Informatie
Als u beter geïnformeerd bent, helpt u dat, omdat u dan uw medicijn beter kunt gebruiken!
In de apotheek kunt u terecht voor informatie en advies.
We hebben vele informatiematerialen, zoals folders, zorgboeken en dergelijke. Ook kunt u in de apotheek terecht voor hulpmiddelen zoals bloeddrukmeters of glucosemeters.


Hulpmiddelen en controle
In de apotheek beschikken wij over een ruim assortiment hulpmiddelen voor o.a. wondverzorging. U kunt in de apotheek ook terecht voor de controle van uw bloedglucosemeter.

Medicijnpaspoort
Wij kunnen voor u een medicijnpaspoort maken, waarop alle medicijnen staan die u door onze apotheek verstrekt krijgt. Dit document kunt u gebruiken als u naar uw arts gaat, maar ook als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.










Adres: Thorbeckeplein 2, 4812LS Breda
Telefoonnummer: 076 5214575
Stad: Breda
Route: Thorbeckeplein 2
Postcode: 4812LS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Heuvel Breda, Benu Apotheek Breda Centrum, Overstappen BENU Apotheek, Naaldencontainer Apotheek BENU, Waar zit BENU, BENU storing, BENU Apotheek Joure, BENU Apotheek Harkema
Recensies
Helaas kan ik geen 0 sterren. Wat een schande. Sloom, ongeïnteresseerd, sacherijnig dat is wel hoe de gemiddelde sfeer wordt getypeerd. Zelfs als je met spoed met je dochter die bijna blauw aanloopt door bijna geen adem kunnen halen een puffer komt halen voor verlichting op recept zullen ze nog geen stap harder zetten en gaan ze eerst RUSTIG dingen uitprinten ipv de puffer erbij pakken en helpen om het papierwerk erna te doen. Nee sorry dat zou niet mogen bestaan
Terhandstellingskosten van een geneesmiddel bij een eerste uitgifte met begeleidingsgesprek worden in rekening gebracht maar een gesprek vind niet plaats. Dit moet op zijn minst worden aangeboden, je betaald er tenminste voor.
Goede en vriendelijke service. Er staat zelfs een automaat buiten waardoor je vaak niet naar binnen hoeft en met een code via de mail je medicatie kan afhalen. Handig.
Deze apotheek veranderd zelf medicijnen die al jaren geslikt worden naar een goedkoper merk. En zeggen dat de zorg verzekeraar deze niet meer vergoeden terwijl dit wel het geval is.
Goede apotheek met vriendelijk en vakkundig personeel waar ik van kleins af aan klant ben geweest. Want ivm verhuizen naar een andere wijk in Breda moest ik noodgedwongen naar een andere zoeken omdat het voor mij te ver van mijn huidige woning is. Wel jammer, maar het is niet anders. Bij BENU Apotheek bij de bewoners meer bekend als Apotheek De Heuvel ben ik in ieder geval al die tijd een tevreden klant geweest.
Bekwaam personeel, soms wat langere wachttijden ivm drukte, maar de email service dat de medicijnen klaar liggen is heel handig.
lange wacht tijden, trage medewerkers, waardeloos telefoon systeem 1 wachtende voor me en dan verbreekt de verbinding 3 minuten later omdat het "te druk" is
Gewoon een super goede apotheek.
Prima apotheek, soms erg lang wachten.
Vriendelijke bediening, overstappen is in 10 minuten geregeld.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Benu Apotheek de Heuvel.

Breda apotheek/drogisterij

openingstijden, locatie, vervoer. Thorbeckeplein 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Benu Apotheek de Heuvel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Benu Apotheek de Heuvel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Benu Apotheek de Heuvel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Haagse Apotheek De Haagse Apotheek 658 meter Nauwkeurig en betrouwbaar. Behulpzame medewerkers
Etos Princenhage Etos Princenhage 689 meter Slechte service! Twee halen 1 betalen deo gekocht. Toen ik de tweede wilde gaan gebru...
Kruidvat NL Kruidvat NL 2 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Kruidvat NL Kruidvat NL 3 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
Kruidvat NL Kruidvat NL 4 km Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de H...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid