facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor +Bento

+Bento
Adres: Leidsekruisstraat 11 , Amsterdam 1017 RE, NL
Telefoonnummer: 020 622 1989
Stad: Amsterdam
Route: Leidsekruisstraat 11
Postcode: 1017 RE


Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poké Perfect Poké Perfect 20 meter
Soho Sushi Soho Sushi 89 meter SohoSushi is een hippe en trendy fusion restaurant in de gezellige binnenstad van Ams...
Sumo Sumo 123 meter Sumo Sushi & Grill Restaurant Amsterdam Leidseplein. All you can eat & A la Carte.
Burger King Burger King 138 meter
McDonald's Leidsestraat McDonald's Leidsestraat 146 meter Leuk om even te eten af en toe het is een ruime zaak maar je moet wel 0.50€ betalen v...
Febo Febo 158 meter
Febo Febo 165 meter
De Belg De Belg 166 meter Snackbar. Friet was goed, de burgers mogen dikker.
Dana Halal Food Dana Halal Food 167 meter Zeer goed en goed voorbereid, vriendelijk en warm welkom.
Hosokawa Hosokawa 201 meter Wij hebben teppanyaki gehad. Het eten is oké, niet slecht en ook geen wauw.. service ...
Yumi Sushi Yumi Sushi 213 meter
THE SHIFT THE SHIFT 242 meter Vertaald door Google Lekkere pasta! Mooie plaats! En goed concept. Origineel Tasty p...
SUSHISAMBA Amsterdam SUSHISAMBA Amsterdam 278 meter Lekker gegeten en heel vriendelijke service van de serveerster gekregen. Het eten hee...
Genroku Genroku 438 meter Heerlijk gegeten met vrienden na een snakie. De sushi boten bleven maar komen!
38 Burgers en Tacos 38 Burgers en Tacos 483 meter Vertaald door Google Nou ... ik had de beoordelingen moeten vertrouwen. Je kunt je hi...
MuGen MuGen 494 meter
Noona Noona 501 meter BARSLECHT! Mega onvriendelijk personeel wat je rustig 40 minuten laat wachten op koud...
Recensies
Aanrader! Deze ervaren chirurg heeft echt kennis van zaken. Je wordt verwelkomd door een aardige assistente en krijgt alle ruimte voor je vragen. Dr. Bentohami bespreekt daarna nog kort alle stappen en gaat uitermate secuur aan de slag. De pijnloze behandeling duurde maximaal 5 minuten in totaal. Tevreden over de gang van zaken en top nazorg! Ik heb altijd vrijwel direct reactie via de WhatsApp persoonlijk van Dr. Bentohami. Mocht je nog opzoek zijn naar een besnijdenis kliniek. Kijk dan niet verder dit is de beste! Enorm bedankt voor alle goede zorgen!
We hebben een onwijs goede ervaring bij Bento Clinics. Allereerst werden we warm ontvangen door de receptioniste. De behandeling zelf ging uiterst professioneel door dokter Bentohami en een vriendelijke, jonge chirurg. Er werd ons aangeraden om ons zoontje een flesje te geven tijdens de behandeling en daarom gaf hij geen kick, heel slim! We hebben informatie gekregen over de verdere behandeling voor thuis en een telefoonnummer met WhatsApp voor eventuele vragen. Nou daar heb ik als iets overbezorgde moeder wel gebruik van gemaakt Dokter Bentohami heeft altijd zelf en heel snel gereageerd en mijn angsten afgenomen door mee te kijken naar de foto's, zelfs om 23.00 s'avonds. Heel veel bewondering voor de betrokkenheid en zorg naar zijn patiënten terwijl ik me voor kan stellen dat hij het ontzettend druk heeft. 100% aanrader.
Geweldige zorg geleverd door dr Bentohami. Heel kundig en vriendelijk. Genezing gaat supersnel door de goede nazorg leefregels. Geweest bij de kliniek in Rotterdam. Mooie nette kliniek. Vriendelijke dame achter de balie. Als wij nog een zoon krijgen zullen we zeker weer bij dr Bentohami terug komen.
Dokter Abdelali is een top chirurg ik heb me allebei zoons bij hem laten doen altijd goed ,hij vertelt tijdens de besnijdenis hoe je zalf moet inbrengen enz,en als je klachten hebt dat je hem altijd kan bereiken 24/7 ,dankjewel Bento!
Mijn zoontje had zijn eerst diploma toen hij 6 maanden was: Dapperheidsdiploma, dankzij dokter Bentohami. Afspraak maken: Dit ging makkelijk via de site. Deze afspraak moest ik afzeggen omdat mijn zoontje ziekjes was. Dit had ik telefonisch gedaan en ik kon meteen een nieuwe afspraak maken. De dame aan de lijn was heel meelevend en begripvol, heel fijn. De afspraak: Bij binnenkomst goed ontvangen, door mevrouw aan de bali. Kopje koffie zat er helaas niet in, dit ivm coronamaatregelen. Een nette wachtkamer, schoon. Behandeling: Vooraf vertelde dokter Bentohami wat we allemaal konden verwachten. Dit deed hij heel rustig en duidelijk. Dit voelde meteen goed aan, vertrouwd. Zowel de assistent als de dokter konden heel goed met mijn zoontje overweg, er was meteen een klik. Tijdens de behandeling vertelde de dokter rustig wat hij deed. Mijn zoontje gaf geen kick, geen traantje. Waardoor het meekijken naar de behandeling geen spanning meer met zich meebracht. Binnen 15 minuten stonden we weer buiten. Nazorg: Gelukkig hebben we hier geen gebruik van hoeven te maken. Het was snel en goed hersteld. Wees niet zuinig met de vaseline met argan van Bento Clinics, bij de nabehandeling. Verdere nazorg: Ik ben nog langs Bento Clinics geweest voor een tube vaseline met Argan van Bento Clinics. Deze gebruiken we thuis veelvuldig. Een aanrader! Kortom: El Hamdoulilah, alles is goed gegaan. Het was een fijne ervaring, een aanrader! Tip: Sla extra tubes in van hun vaseline met Argan.
Hele mooie kliniek en bij binnenkomst meteen vriendelijk geholpen aan de balie. De chirurg is ook heel vriendelijk en zeer kundig en informeerde ons bij elke stap van de ingreep. Mijn zoontje van 4 maanden heeft er niks van gemerkt, zelfs de verdovende prikjes niet. Ook de nazorg is fijn. De volgende dag had ik toch nog wat vraagjes en ik kreeg vrijwel direct bericht terug via whatsapp.
Toen ons zoontje 3 maanden oud was, zijn wij bij Bento Clinics geweest. We vonden het heel spannend maar door de fijne en open houding van dokter Bentohami en zijn assistenten waren we er gelijk in gerustgesteld dat het goed zou komen. Ons zoontje heeft nauwelijks pijn en of last gehad van de ingreep. Als afleiding een flesje, verdoving en het was snel voorbij. De dagen erop heeft ons zoontje geen last gehad en het is super snel hersteld! Ik raad Bento Clinics aan iedereen aan, ze zijn de beste!
Een kliniek waar de besnijdenis uiterst professioneel wordt uitgevoerd. Door de zeer ruime ervaring van de chirurg ben je ongetwijfeld op het juiste adres bij Bento Clinics. Dr. Abdelali Bentohami weet precies wat hij doet en legt dit ook haarfijn uit tijdens de behandeling. Dr. Bentohami en zijn assistent zijn zo op elkaar ingespeeld dat de besnijdenis zeer vlot, kundig én pijnloos verloopt. De besnijdenis waar ik bij aanwezig was duurde welgeteld twee minuten, ongelofelijk! Ik was zelf ook verbaasd toen ik op mijn timer keek. Daarnaast zag alles er heel mooi uit en was de genezing ook heel snel. De chirurg kun je verder altijd via WhatsApp of telefonisch benaderen bij vragen. Bento Clinics, 5 sterren, zonder enige twijfel.
Na een lange zoektocht naar een betrouwbare kliniek zijn wij bij dokter Bentohami terecht gekomen. Geen moment spijt van gehad. Alles verlopen zonder complicaties en zeer fijn geholpen. Een echte aanrader!!
Bento clinics in een woord GEWELDIG, mijn zoontje heeft alhamdulliah geen kick gegeven binnen een kwartier klaar en daarna ook niks van gemerkt niet veel pijn , ik raad deze clinic iedereen aan als je wilt dat je kind geen traumatische ervaring krijgt ben je hier bij de juiste adres DANKJULLIE WEL Bento clinics
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid