facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bent Sports

Bent Sports
Adres: Hunneveldweg 6B, 6903 ZM Zevenaar, Nederland
Telefoonnummer: 0316 331 782
Staat: Gelderland
District: Zevenaar
Stad: Zevenaar
Route: Hunneveldweg
Huisnummer: 6B
Postcode: 6903 ZM


Openingstijden

maandag: 07:00–23:59
dinsdag: 07:00–23:59
woensdag: 07:00–23:59
donderdag: 07:00–23:59
vrijdag: 07:00–23:59
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 08:00–17:00

Recensies
Het is zo bizar heet in deze sportschool dat sporten, vooral in de zomer, bijna niet mogelijk is. Ze beloven een airco die ongeveer 2 maanden na de uitbreiding nogsteeds niet geïnstalleerd is. Het gevolg hiervan is veel mensen die zich de blubber zweten en machines die plakken van het zweet. Gelukkig hebben ze wel geïnvesteerd in 2 deadlift platformen en een sprintmatje.ik heb nog nooit iemand gezien die hier gebruik van heeft gemaakt.Tevens betaal je ook niet niks voor deze sportschool. Toppie!
Na de uitbreiding is deze sportschool de grootste sauna van Gelderland geworden. De nieuwe beloofde machines zijn er ook niet, dus je hebt lekker veel ruimte. Het zweet van alle sporters wordt door de bloedhitte ook mooi verspreid over alle apparaten. De hygiëne is dus ook stipt in orde bij Bent. Geweldig gedaan Bent!nnMisschien een ambulancepost verwerken in de uitbreiding, voor de de mensen die oververhit gaan raken vanwege de hitte, al helemaal in de zomer.
Ik kom vooral voor de lessen en die vallen vaak uit Sh’bam/ Body balance. Daarnaast zijn de zalen niet fijn om in te sporten: snel te vochtig en de airconditioning is niet sterk genoeg voor een grote ruimte.nEigenlijk zouden de ruimtes allemaal een beetje onderhoud kunnen gebruiken. Je betaalt genoeg in de maand. Ik ben een jaar lid maar ben niet echt enthousiast meer.
Openingstijden moeten veel langer en het muziek wat er gedraaid wordt is enorm bagger. Mag best wat met een beat? Bruno mars terwijl je aan krachttraining doet? Ja, doei!
Fijne sportschool, aardig personeel, het is alleen wel vaak druk, langere openingstijden zouden misschien kunnen helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid