facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benny Snacks Sliedrecht

Benny Snacks Sliedrecht

Geschiedenis

Snackbar en frietwagens voor evenementen en catering.



"Verse Patat / Eigen gemaak Patat"
Adres: Prisma 103, 3364 DJ Sliedrecht
Telefoonnummer: 06-24262439
Stad: Sliedrecht
Route: Prisma 103
Postcode: 3364 DJ


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 19:00
Dinsdag: 11:30 - 19:00
Woensdag: 11:30 - 19:00
Donderdag: 11:30 - 19:00
Vrijdag: 11:30 - 19:00
Zaterdag: 11:30 - 19:00

Recensies
Zojuist langs geweest. Bij de twee dames bestelling gedaan na lang wachten op de bestelling, gaven zij aan dat de bestelling niet op voorraad is. Wij merken dat de kwaliteit achter uit gaat met name Indische gerechten en lange wachttijden mbt bezorgen.
Iedere vrijdag om 12.05 halen mijn collega's en ik een heerlijk frietje en/of broodje cheeseburger. Vooraf bestellen en het is meestal klaar als we binnenkomen.
Meerdere bestellingen gedaan . Helaas altijd te laat , of er mist iets bij de bestelling ,erg jammer want de kwaliteit is prima . Goed personeel a.u.b .
Op de parkeerplaats van Praxis Sliedrecht vind je Snackbar Benny je krijgt er lekkere dikke patat en vele andere snacks natuurlijk. Ook fijn is dat je alles rustig aan een grote picknick tafels kan nuttigen. Misschien heb ik het over het hoofd gezien , maar een milkshake kunnen bestellen is een suggestie , zeker nu we de zomer ingaan
Goede verse friet Vriendelijke bediening Binnen weinig zitplaatsen Lekker gegeten
Prima even patatjes halen altijd lekker. Goede kwaliteit niet op aan te merken.
Kwaliteit super! Zoals we gewend zijn. Tafeltjes buiten wel wat viezig, maar bovenal behoorlijke lange wachttijd... circa 20/25 minuten. Was best druk Benny is altijd een zeer schappelijke en aardige kerel.
Fijn, vriendelijk en gedreven personeel met de lekkerste patat in de omtrek!
Goed eten , is een bezoek waard
Ik heb hier lekker friet gegeten. En nog een hamburger. Smaakte helemaal prima. Voor een frietzaak is dit een leuke en goede : gewoon een keer langs gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid