facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benny's place

"Bestel met onze eigen app of website en profiteer van diverse actie's"
Adres: Achterstraat 12, 3882AG Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341352046
Stad: Putten
Route: Achterstraat 12
Postcode: 3882AG


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:30
Woensdag: 11:30 - 22:30
Donderdag: 11:30 - 22:30
Vrijdag: 11:30 - 00:00
Zaterdag: 11:30 - 00:00
Zondag: 12:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Proeverij Cafetaria & Sushi De Proeverij Cafetaria & Sushi 299 meter Sushi besteld vanuit Ermelo. Eigenlijk bezorgen ze niet op de locatie die wij vroegen...
De Pitstop De Pitstop 2 km 2 pistoletjes brie en gezond besteld, bij thuiskomst echter zachte witte bolletjes. O...
De Oude Deel De Oude Deel 2 km Goed eten kun je
Het Smulhuisje Het Smulhuisje 3 km Heerlijk eten opgehaald. Snel bereid en goed te doen.
Recensies
Niet verkeerd, maar wel duur. Patat leek opnieuw gebakken en ze zijn zeer zuinig met de sauzen. En een broodje ham/kaas voor 4.20 euro????
Hier heb je alles. Lekker eten, en zelfs een louncheroom met speelautomaten. Echt een aanrader.Eten: 5/5
Goede restaracia goede service. Vriendelijk en aardig voor alle mensen. Het personeel hielp persoonlijk gehandicapten met een handicap wax en hielp hem met winkelen in het restaurant, dat een tafel aangenaam voor deze man aanpaste, zodat het leuk zou zijn voor hem om naar de plek te gaan. Leuke sfeer en verse producten en goede smaak van eten, bespaar niet op producten, ze geven om hun kwaliteit. Ik raad aan.
Klantvriendelijk personeel en heel lekker eten beste patatzaak in Putten mijn vaste plek
5 personen patat en 7 losse Hamburgers. €40,-! Dit is echt belachelijk!!! normaal betalen wij €4.95 voor een gezinszak patat en €1.50 per hamburger. Nu op vakantie in Putten en dus even een frietje besteld. Bizar dit!! Een beetje prijsverschil is prima, maar dit is lachwekkend. Daarnaast kregen we eerst een verkeerde bestelling. Onze friet is opnieuw gebakken en weer mee gegeven. Ronduit Smerig.
Heerlijk eten en snelle service! Prijzen zijn wel behoorlijk...
Bestelling niet bezorgd. Hebben aan de deur gestaan , zeggen ze maar ik heb 3 kwartier buiten gewacht en geen bezorger gezien. Ze hebben mij een e-mail gestuurd. Daar kijk je toch niet naar als je zit te wachten op je eten. Óók krijg ik mijn geld niet terug. Ronduit slechte ervaring. 1ste en laatste keer dat door deze zaak nog iets laat bezorgen.
Heerlijk softijs op het buiten terras genuttigd daarna nog lekker ijskoud bronwater bij 30 gr. Schoon en rein.Een aanrader.
Vriendelijke ontvangst en eten is altijd goed en meestal krijg je als je een snitsel besteld een grote en patat in een zak is ook voldoende. Vaak is het druk binnen
Enorm slechte zaak vanavond patat met 2 kroketen besteld kroketen niet aangekomen. Toen we vroegen waar ze waren wouden ze ze wel laten bezorgen. Maar dan moesten we nog wel een keer de verzendkosten betalen. De fout lag bij het cafitaria niet bij mij. Dan verwacht ik ook de het cafitaria de kosten betaalt. Niet aan te raden dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid