facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bennit Orthodontist

"Orthodontie Ridderkerk is een praktijk waar kwaliteit, persoonlijkheid en transparantie vóór, tijdens en na de behandeling voorop staan. We hebben een open structuur, waarbij ook ouders en verzorgers tijdens de behandeling van de patiënt in de behandelruimte mogen plaatsnemen.Neem contact op voor een afspraak of bel naar 0180 - 433 311. Inschrijven kan eenvoudig via onze website."
Adres: Jan Luykenstraat 4, 2985 BV Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180-433311
Stad: Ridderkerk
Route: Jan Luykenstraat 4
Postcode: 2985 BV



op zoek naar gerelateerd: Mijn beugel online Ortho Dordt, Orthodontist Ridderkerk review, Mijn beugel online Amstelveen, Mijn beugel online Heemstede, Mijn Beugel Online Hardenberg, Mijn beugel online Welgelegen, Mijn beugel online Holten, Orthodontist ijsselmonde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Orthodontie Ridderkerk Orthodontie Ridderkerk 1 meter “Goed ontvangen na aanmelding. Er is mij duidelijk uitgelegd wat mij te wachten stond...
Bennitt Ortho Bennitt Ortho 17 meter Hoe is de ervaring van mensen/kinderen bij het maken van een afspraak bij deze prakti...
Dental Clinics Ridderkerk Dental Clinics Ridderkerk 2 km Vond het altijd een fijne praktijk, maar de laatste tijd gaat het achteruit, doordat ...
Recensies
Zeer onvriendelijke orthodontist. Ik was ontevreden over behandeling van mijn zoon en dat was voor mij de reden voor mij om zoeken naar de betere oplossing voor mijn dochter . . Interviews gekeken, boeken gelezen, gesproken met orthodontisten uit verschillende landen. Ik ben naar de praktijk gekomen voor consult met heel logisch voor mij het idee dat ik antwoord krijg op mijn vragen. Mijn vragen waren echter gezien als een aanval. Ik kon niet mijn zinnen afmaken, orthodontist praatte agressief en zonder gedag te zeggen weg is gelopen. Ik weet zeker dat professionele arts kan uitleggen waarom hij of zij kiest voor bepaalde behandeling en waarom andere behandeling niet goed is. Dat weet ik uit eigen ervaring,maar helaas zitten deze orthodontisten in het buiteland. Bij deze, wil je snelle resultaat zonder na te denken wat beugel en retainers met je gezondheid doen, dan is deze orthodontie prima voor je. Maar als je wil consult van een professionele orthodontist, die kijkt naar de gewoontes van je kind waar ligt de tong? Ademt kind via neus? Snurkt hij/zij? Knarst met zijn tanden? Wat eet je kind? Hoe drinkt je kind? , die rustig te tijd neemt om je vragen te beantwoorden, geeft oefeningen en tips etc dan raad ik aan om een andere orthodontist te zoeken.
Goede ervaring gehad bij orthodontie ridderkerk. Fijn personeel en super goed geholpen. Waren duidelijk over wat er ging gebeuren en voelde mij erg op mijn gemak. Aanrader!
Super fijn personeel! Werd ook altijd erg goed geholpen en begeleid. Een fijne plek en aanrader voor als je een goede orthodontist zoekt.
Nette vriendelijk mensen, altijd goed geholpen. Deskundige arts, stelt een goed behandelplan op in overleg. Goed resultaat behaalt met de beugel! Zeer aan te raden!
Tijd geleden mijn beugel hier laten plaatsen. Fijne locatie, vriendelijk en deskundig personeel. Resultaat is uitstekend en tanden blijven mooi recht staan!!
Deze ortho is heel fijn, de dames die mij hielpen waren altijd heel erg lief en ze legde altijd goed uit wat ze aan het doen waren.
Onze dochters hebben een beugel van deze praktijk. Ik kan niet anders zeggen dat ik het een hele fijne praktijk vind. Als er iets met de beugels is kunnen ze bijna altijd dezelfde dag nog langs komen. Is er iets dat ze moeten bespreken dan bellen ze je op. Alleen maar positieve ervaringen.
Hartelijk dank voor de fijne begeleiding van het onzichtbarebeugeltraject van mijn zoon. De orthodontist en zijn team zijn super kundig en vriendelijk. Altijd tijd voor een praatje of goede uitleg. Nogmaals super bedankt en mijn zoon is erg tevreden met het eindresultaat. We komen binnenkort met kind nummer twee :-
“Goed ontvangen na aanmelding. Er is mij duidelijk uitgelegd wat mij te wachten stond en alle behandelingen zijn volgens plan gelopen. Er is zorgvuldig behandeld met zekere precisie en betrokkenheid. Samenwerking en communicatie met maasstad ziekenhuis was ook prima geregeld. Een lang traject van bijna 4 jaar beugelen met twee keer een operatie was dankzij hun erg fijn en positief verlopen. Eind resultaat is prachtig en ook de nabehandeling is keurig gecommuniceerd. Ik ben ze eeuwig dankbaar. Zeker professioneel en een aanrader!”
Vreselijke orthodontie praktijk. Het draait hier om massaproductie, de assistenten gaan zonder aarzeling tekeer met de boor tijdens het verwijderen van de beugel of spalk. Dit heeft bij al mijn kinderen geleid tot blijvende schade en gevoeligheid van de tanden. Toen ik dit aangaf beweerde ze dat dit onmogelijk was. Daarnaast wordt je niet duidelijk meegenomen in het besluitvormingsproces. Het is zeker geen aanrader en raad dan ook iedereen aan om in nabij gelegen locaties zoals Barendrecht of Zuidplein te kijken voor een orthodontist. Het gaat ten slotte om je tanden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid