facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bennies Fifties

Bennies Fifties
"Ontdek de online retro en vintage collectie van The Fifties Store, uw vintage winkel in Den Haag. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden wij u de grootste vintage en retro collectie ter wereld. Bekijk direct onze retro meubels, retro verlichting, retro stoelen en retro tafels. Daarnaast kunt u bij ons gerestaureerde en ongerestaureerde jukeboxen en oude benzinepompen kopen. Dit is slechts een greep uit ons unieke assortiment met duizenden fifties gerelateerde producten. Voor de meeste producten geldt: op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Ook is onze klantenservice zeven dagen per week beschikbaar voor al uw vragen. Uiteraard bent u ook 7 dagen per week van harte welkom in onze winkel in Scheveningen."
Adres: Namensestraat 73 , Den Haag 2587 VX, NL
Telefoonnummer: 070 358 5810
Stad: Den Haag
Route: Namensestraat 73
Postcode: 2587 VX



op zoek naar gerelateerd: Fifties Store review, Fifties kleding, Fifties silvolde, Stamann, Jukebox Gallery, Benny's, Jukebox Revival, Fifties decoratie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelmakerij Moesman BV Meubelmakerij Moesman BV 4 km Een van de bekendste restaurateurs en meubelmakers van Nederland, die aan heel veel z...
Orientique Orientique 4 km Liegen over de levertijd. Bij bestellen, 1 dag. Bij de bevestigin 3 to 7 dagen. Heb h...
Recensies
We hebben er niets gekocht, maar wel rondgekeken. Het is een enorm leuke winkel met allerhande spullen uit de 50's naar ik aanneem. Ook wat nieuwe spullen in retro uitvoering. Maar veel Juke boxen en neon verlichting. Als je in de buurt bent, zeker de moeite waard eens te zien of er iets leuks voor je bijzit.
Bezocht tijdens record store day. Heerlijk optreden van Tim Akkerman gezien: Hier moet je binnenstappen als je van Vinyl houdt. Echt een ontdek zaak.
Leuke winkel met veel gave spullen uit de usa en prachtige 50s kleding. Kleding is niet goedkoop maar wel van goede kwaliteit.
Als liefhebber van de jaren vijftig ben ik dolblij dat ik Bennies Fifties heb ontdekt. Deze winkel heeft werkelijk alles wat mijn hartje begeert: jukeboxen, dinermeubilair, neons, verzamelobjecten en nog veel meer. De ruime showroom in Scheveningen is een waar museum waar ik uren kan rondkijken. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader voor wie zich even wil wanen in de jaren vijftig!
Zoooo leuk! Het is een museum en verkoop in 1. Heb mijn vader nog nooit zo zien glimlachen toen de jukebox aanging. Prachtig! Ik kom zeker nog een keer terug voor deze Bob Ross kerstbal!
In deze winkel kom je ogen en oren te kort. Een speciale verzameling van Amerikaanse features, zoals jukeboxes, benzinepompen en kleding zoals petticoats. Als je daarin geïnteresseerd bent is deze winkel zeer zeker een bezoekje waard. Vergeet niet het betaald parkeren.
Mooie zaak, leuk personeel, alles voor de vintage 50's fan! Geen mooiere americana style store in Nederland dan bennies
Een prachtige zaak. Heel veel uitleg en adviezen gekregen. Overweldigend!!
Altijd super leuke dingen, en ik bestel de altijd mijn elvis Presley dingen, top winkel met unieke dingen
Geweldige shop lief vriendelijk behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid