facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bennies Broodjes

Bennies Broodjes

Info

Bennies
Bijzonder in Broodjes

Geschiedenis

Door mijn jarenlange ervaring, aanvankelijk als leidinggevende in de fastfood en later als eigenaar van een broodjeszaak, weet ik als geen ander hoe belangrijk kwaliteit beleving en balans zijn.

Voor mij vertaalt kwaliteit zich in eerlijke, verse en gezonde producten met een duidelijke herkomst die superlekker zijn.
Beleving en balans zijn 2 begrippen die ik niet los van elkaar kan zien. Twee begrippen die in deze hectische maatschappij voor iedereen ontzettend belangrijk zijn

Intense belevingen roepen mooie herinneringen op die we blijvend in ons brein verankeren. Op het moment dat je mooie producten, in dit geval Bennies broodjes, kunt koppelen aan zo’n moment van intense beleving, ervaar je je lunch als een onthaast moment in een drukke dag.

Bennies broodjes zorgen voor een rustmoment tijdens je lunch of vergadering waardoor je automatisch even afschakelt en je ontspannen aan de rest van je dag begint.

Daarom maak ik met passie bijzondere broodjes voor Bennies en geniet ik iedere dag van mijn bedrijf dat mij deze vrijheid biedt!

Adres: wolfsklauw 31, 5975TM Sevenum
Telefoonnummer: 0031655143216
Stad: Sevenum
Route: wolfsklauw 31
Postcode: 5975TM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Levering broodjes Kortrijk, Broodjes Bellegem, Broodjes Zwevegem, Broodjeszaak Lendelede, Broodje Bocadillo, Mini belegde broodjes Harelbeke, Broodje bestellen kulak, Belegde broodjes bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stapperij de Gaper Stapperij de Gaper 495 meter Uitgaansgelegenheid in hartje Sevenum
A-Z Barbecue & Gourmet A-Z Barbecue & Gourmet 3 km Voor de eerste keer besteld bij AZ barbecue. Bestellen ging heel makkelijk, bezorging...
Recensies
Vandaag naar aanleiding van een goed gesprek enkele weken geleden door Ben verrast met enkele broodjes uit zijn rijkgevulde assortiment. Smaakvolle en goed vullende broodjes! Verrassende broodjes met een verhaal, waardoor ze ook erg geschikt zijn voor zakelijke besprekingen of gewoon een speciaal moment. Complimenten dus en ook zeker 5 sterren voor de manier van presenteren!
Echte vakman!! Lekkerste broodjes. Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid