facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benjamin Bestratingen

Benjamin Bestratingen

Info

Vlot, vakkundig en vlak straatwerk door gediplomeerd en ervaren straatmaker met groene vingers!

Geschiedenis

Beste klant,

Mag ik mij aan u voorstellen? Ik ben Benjamin Willemse, gediplomeerd stratenmaker.

Doordat ik geen personeel in dienst heb en alleen wanneer het nodig is vertrouwde mensen inhuur, kan ik zeer kostenbesparend voor u werken. Daarbij komt dat u als klant altijd met dezelfde persoon te maken heeft.

Na meer dan drie jaren voor een wegenbouwer gewerkt te hebben en een jaar als als "aankomend straatmaker" bij een hoveniersbedrijf, behaalde ik in 2001 het Diploma Straatmaker. In 2007 heb ik Benjamin Bestratingen opgericht. Sindsdien heb ik wegenbouwbedrijven, hoveniers, VVE's, bedrijven en particulieren tot mijn klantenkring.
Wat ik leuk vind is de afwisseling tussen enerzijds het flink "meters maken"door bijvoorbeeld voor de bestratingsmachine uit de zandbaan van een rijweg onder profiel af te vlakken en anderzijds het gedegen gepriegel op de vierkante meter bij sierstraatwerk. Het allerleukste is een totaalplaatje van de bestrating in een wijk te doen. Dus eerst de straat, de parkeervakken en de trottoirs; vervolgens het garageplein en de brandgangen en dan de voor- en achtertuinen.

Ik ben een straatmaker met groene vingers en kan desgewenst uw hele tuinaanleg verzorgen. Zo heb ik bijvoorbeeld ervaring met het stellen van schuttingen, het leggen van vlonders en het aanleggen van grindverhardingen. Verder heb ik kennis van en ervaring met het beplanten.

Ook voor het leveren van materialen zoals zand, stenen, grind, tuinhout, tuinhuisjes, beplanting e.d. kunt u bij mij terecht. Uiteraard beschik ik over de benodigde gereedschappen en machines.

BENJAMIN BESTRATINGEN
Sterk, in secuur straatwerk!

Benjamin Willemse. Aangenaam kennismaken!

Adres:
Telefoonnummer: 0031624192674
Stad: Maassluis


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid