facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Benjamin Bengel

Benjamin Bengel

Info

Bij Benjamin Bengel verkopen we duurzaam fantasie prikkelend en kwalitatief mooi gemaakt speelgoed en lifestyle artikelen. Op de website zijn de avonturen van Benjamin die hij beleeft samen met zijn zusje Sofie en hond Boet te vinden.

Geschiedenis

Op www.benjaminbengel.com verkopen we fantasieprikkelend, het liefst duurzaam en vooral kwalitatief mooi gemaakt speelgoed. Daarnaast verkopen we ook bijzondere lifestyle artikelen. Op de website zijn de avonturen van Benjamin Bengel te vinden. Een schattig jongetje van zes dat door zijn grote fantasie bijzondere avonturen beleeft. Verder zijn er op de website ook columns en reviews te vinden. De prachtige illustraties zijn een lust voor het oog.

Adres: Otterkoog 14-i, 1822BW Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072-5643999
Stad: Alkmaar
Route: Otterkoog 14-i
Postcode: 1822BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
4kidsfashion 4kidsfashion 3 km Voor alle merchandising voor kinderen van o.a. Paw patrol, Minions, PJ Maksks, Super ...
Intertoys Intertoys 3 km Nette winkel. Vriendelijk, behulpzaam en vrolijk personeel. Het is overzichtelijk. Ni...
Klein Konijntje Family Boutique Klein Konijntje Family Boutique 3 km Wij nodigen u uit om onze prachtige wereld. Klein Konijntje Family Boutique is een pl...
De Spellentoren De Spellentoren 4 km Erg leuke winkel met vriendelijk personeel. Je kunt er rustig zelf rondkijken, maar a...
Recensies
Drankje en bittergarnituur besteld. Was allemaal prima. Personeel vriendelijk en we waren zeer welkom inclusief de kinderen van onze vrienden en onze hond. De ambiance van dit restaurant kan wel wat verbetering gebruiken. Het oogt niet zo gezellig en dat met kerstverlichting..Eten: 4/5
Uitgebreide kaart met veel vega opties. Voor het eerst vega sate gezien, was echt lekker. Piri piri kip ook een aanrader. Bediening was ook heel goed en attent. De nacho's vooraf waren matig, maar niet duur.
Geen sfeer - bijna geen klanten - en prijs kwaliteit niet in verhouding. Niet heen gaan voor dinerEten: 1/5
Gezellig en sfeervol restaurant. Goede kaart, met ieder wat wils. Vrolijke bediening. Het eten was perfect. Enige minpuntje was, dat we bij thuiskomst er achter kwamen dat er koffie en thee op de nota stond, wat we absoluut niet hebben gebruikt. Beetje jammer, zeker omdat we een goede fooi hadden gegeven.
Vroeger goede tent! Nu mag je niet meer geschuild buiten roken, en we moesten een kwartier lang wachten voordat we geholpen werden met een bijna leeg restaurant. 1 vaste klant minder.
Wat een vriendelijke bediening! Locatie is natuurlijk uitstekend ook voor heerlijk 'mensen kijken' en het terras is voldoende ruim opgezet. Eten is verder prima, voor zover te beoordelen adhv een eenvoudige tosti.
Kwamen voor een drankje en lunch, maar het aangeven van de lunchkaart/schoonmaken van ons tafeltje was teveel gevraagd. Na 2x vragen zijn we na 30 minuten vertrokken met een lege maag. Zonde.
Zeer leuk restaurant. Gezellige sfeer, mooi menu, verschillende vlees gerechten en burgers voor een mooie prijs. De bediening was ook zeer aangenaam! Zeker een aanrader voor een mooie avond
Heerlijke lunch! Lekker broodje, aardige bediening, hoefde niet lang te wachten.Eten: 5/5
Stijlvol restaurant ingericht in jaren '80 stijl. De bediening is waarschijnlijk ingevlogen uit oost Groningen daar ze collectief stug, onvriendelijk en inflexibel waren. Er leek ook enige onenigheid te zijn onder dan wel tussen het personeel. Iets met roosters of zo Toch deed de inrichting uit onze jeugd ons besluiten om te blijven zitten. Na de nodige wachttijd werd er overigens een heerlijke lunch op onze tafel gekwakt. Leuk voor een keertje maar niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid