facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bengel Kindermode

Bengel Kindermode

Info

Bij Bengel kindermode kunt u terecht voor een breed assortiment van de leukste kindermode en kinderschoenen. Al ruim 20 jaar is Bengel kindermode een begrip in Zutphen. Wij zien u graag terug in de Sprongstraat 3!

Geschiedenis

In onze winkel worden onder andere de prachtige collecties verkocht van de merken:
- Tommy Hilfiger
- Blue Pepper
- Retour
- Blue Rebel
- Vingino
- Jake Fischer
- Nik&Nik
- IndianBlue
- Flo
- Cleasens
- HIP
- Ugg Australia
- BOOF
-OSAKA
-LEVIS



"Bij Bengel kindermode kunt u terecht voor een breed assortiment van de leukste kindermode en schoenen, van baby tot tiener. Al ruim 24 jaar is Bengel kindermode een begrip in Zutphen. Met onze kennis, ervaring, en service, bieden wij u de ultieme winkelbeleving. Wij zien u graag terug in de Sprongstraat 3!INSTAGRAM: BENGEL.YOUNGFASHIONmerken:- Ralph Lauren- Airforce- Nik&Nik- Michael Kors- C.P. Company- Hugo Boss- Lyle & Scott- Mayoral- Retour Jeans- Rellix- Black Bananas- Replay- Frankie&Liberty- Zadig&Voltaire- Reinders- Juicy Couture- Baron Filou- Feetje"
Adres: Sprongstraat 3, 7201 KS Zutphen
Telefoonnummer: 0575-514198
ln.edomredniklegneb@lekniw
Stad: Zutphen
Route: Sprongstraat 3
Postcode: 7201 KS



op zoek naar gerelateerd: kinderkleding zutphen, babykleding zutphen, bengel kinderschoenen, mom2be zutphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Su&Jill Su&Jill 36 meter Su&Jill Duurzame producten voor de hele familie.
Recensies
Al jaren een fijne winkel, super mooi en overzichtelijke collectie. Voor alle 3 mijn kinderen kunnen wij hier altijd goed scoren zoals de kids zeggen. Altijd weer leuke en mooie merken. Maar wat zeker een pluim verdiend is het geduld van de Vriendelijke en behulpzame dames. Je voelt je er meteen op je gemak ,en niets is dan ook teveel voor hun . Kortom, een overzichtelijke winkel, mooie collectie en behulpzaam personeel!! Ga zo door , tot de volgende keer!
Zo goed geholpen met een cadeautje van doudou ! Super zacht en kindje erg blij bedankt voor de tip en goede service !
Gezellige familiezaak. Vriendelijke mensen en goede service.
Wat een associaal bedrijf zeg! Ten eerste: Jullie mogen eerst even goed opgevoed worden als fatsoenlijke mensen. Ten tweede: Leren wat RESPECT Is! Ten derde: Leer hoe je een klant moet behandelen heb je er moeite mee dan volg je een cursus, wat een winkel zeg: in 1 woord respectloze mensen Mensen denk goed na voordat je bengel gaat bezoeken want je bent niet welkom, ze zien iedereen als een dief, excuses aanbieden kunnen ze niet, oplossing zoeken hebben ze moeite mee, en vooral dat ze mensen op een normaal manier behandelen hebben ze groot moeite mee!
Mooie zaak met heel veel mooie merken! Lief, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kom zeker nog eens terug!
Wat een fantastische service! Heel vriendelijke medewerksters. Prettige sfeer in de winkel. De kinderen worden heel leuk benaderd en in toffe outfits geholpen. Heel uitgebreide collectie, mooie merken. Kan geen enkel minpuntje bedenken. #vooralzodoorgaan.
Hele mooie winkel maar zeer onwelkom gevoel. Het eerste wat gezegd wordt is dat de kinderen hun snoep weg moeten stoppen wat begrijpelijk is, vooral de manier waarop : Kauwgum kauwend.. Een begroeting zit er verder ook niet in.. Op de reactie van de eigenaar: Dit is zeer zeker de juiste winkel geweest. En er werd wel zeker 'gekauwd en gesnauwd' . Ik begrijp dat dit niet de reactie is die je wenst voor je winkel maar hij is eerlijk, voor mij en de kinderen was de ervaring bij jullie ook een tegenvaller. Ondanks de prachtige winkel en kindercollectie. Een excuses voor de stugge en onvriendelijke benadering had gesierd. Iedereen heeft wel eens een slechte dag. Maar met het afdoen als ' je zult de verkeerde winkel wel beoordelen' is niet echt de manier waarop je met klachten en klanten omgaat.
Al jaren lang een mooie winkel met prachtige collectie en vriendelijk personeel!
Het is eigenlijk een goeie winkel.maar hoe ze je behandelen valt wel mee ik zou er niet meer heen je zult misschien spijt krijgen.
Mooie zaak met ruim aanbod en persoonlijke, vriendelijke service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid