facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BenFpartyverhuur

BenFpartyverhuur

Info

BenFpartyverhuur voor al u springkussens opblaas attracties en opblaas figuren
wij maken van elke gelegenheid een feest

Geschiedenis

Bij B&F Partyverhuur bent u op het juiste adres voor het huren van springkussens, opblaasfiguren, feestenten en meubilair.



"Een Feestje, Opening, Jubileum, Verjaardag? Wij verhuren alles wat u maar nodig heeft! Het grootste aanbod en de beste voorwaarden.Wij helpen u graag! Ophalen of Bezorgen in geheel Nederland!"
Adres: Alexanderstraat 13, 8606vp Sneek
Telefoonnummer: 0641850231
Stad: Sneek
Route: Alexanderstraat 13
Postcode: 8606vp


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Koelkast huren Sneek, Springkussen huren Friesland, LOL springkussen, Feestfiguur, Partyverhuur springkussen, Biertap huren sneek, Opblaaspop 60 jaar Friesland, Springkussen huren Oosterwolde
Recensies
Sarah pop gehuurd prima contact via de Email. En behulpzaam bij terug brengen van de pop.
Ze zullen vast mooie spullen verhuren, maar helaas kan ik dat niet beoordelen. De reactie op een bericht was wel snel, maar erg kortaf. Geen aanhef en afgesloten met: verstuurd vanaf iPhone. Ze zijn met vakantie en er was geen andere oplossing via een bevriend verhuurbedrijf, eerder brengen en later ophalen, of iets dergelijks mogelijk.
Week geleden een abraham pop gehuurd. Deze was nog helemaal nieuw en dat wat ook wel te zien. Goed materiaal, fijne communicatie en een mooie prijs. Zeker een aanrader!
Goede materialen, als nieuw. Haal en breng service, echt een aanrader!
Last minute springkussen gecanceld en totaal niet inlevend en meedenkend over oplossingen hiervoor... Dat was de laatste keer!
Mooie pop op trekker makkelijk op te zetten
Leuke zaak mooie spellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid