facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BENE-FITness with Benedict Garrett

BENE-FITness with Benedict Garrett

Info

Personal Trainer, Online Coach, Fitness/Physique model & bodybuilding competitor.



"Bij SportCity Geleen herkennen we je als je binnenstapt. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt op onze club. We staan daarom altijd voor je klaar: of je nu vragen hebt over onze groepslessen, wil weten of je een oefening goed uitvoert of als je gewoon zin hebt in een praatje en een vers gezette kop koffie.Op onze club hangt een gezellige sfeer en onze leden vormen een hechte club: vaak drinken ze voor of na hun bezoek aan de club nog even wat samen in onze social corner.Bij ons parkeer je gratis en voor de deur. Zien we je snel? We hebben je er graag bij!"
Adres: Rijksweg Centrum 76A, 6161 EH Geleen
Telefoonnummer: +31626735572
Stad: Geleen
Route: Rijksweg Centrum 76A
Postcode: 6161 EH


Recensies
Dus jullie proberen je naam te zuiveren met al de duizenden slechte reviews door jullie naam te veranderen . Jullie blijven nog steeds een club die de boel belazerd
Heel veel keuze in apparaten, maar kan niet tippen aan Fit4Free Sittard. Er is altijd wel iets kapot, een apparaat, kraan, wc of zeepdispenser. En de omgeving is vies en lelijk daar kan de sportschool niet veel aan doen natuurlijk, maar fijn is anders. Helaas is de locatie Sittard afgebrand!
Ligt eraan wie aan de balie zit.. De muziek veel te hard ,maar wat veel storender is,,, de airco niet altijd op de goede temperatuur . Je ruikt gewoon de zweetgeur,van de andere sporters. Als de arco goed is afgestemd is dit probleem opgelost. Dan geef je dat door, Maar!! Er zit altijd iemand anders,zo mega irritant !!
Ik train hier al jaren, genoeg apparatuur en gewichten. Zeer fijne sportschool!
Zeer slecht contact te krijgen met de klantenservice, en als er eenmaal contact is, werkt het allemaal langs elkaar heen.Ben al een half jaar aan het opzeggen, blijven rekeningen sturen. De aangetekende brief van €29.95 hebben ze ontvangen. Hebben mijn commentaar op instagram verwijderd, dat contact leggen ze dan wel weer. Op mails zie bijlage, reageren ze niet. Telefonisch niet bereikbaar, als alleen de info dat je via mail moet contacteren.
Fijne sportschool met genoeg apparatuur en schone kleedkamers
Net gestart bij Fit for Free sport fitness school. Met een maand abonnement. Veel apparatuur in goede staat. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook voor groepsdeelname kun je hier terrecht. Gratis parkeren. Ik hoop er nog vaak te komen.
Heel erg fijn gesport maar door verhuizing helaas mijn abonnement moeten opzeggen. Schone gym met al het apparatuur wat je nodig hebt voor krachttraining, HIIT, Cardio. Parkeergelegenheid, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Mijn beste sportschool van allen waar ik heb gesport op 42 jaar fitnessen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid