facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BenCura Massages en Treatments

BenCura Massages en Treatments
"Vrij vertaald betekent BenCura Goede Zorg. En goede zorg dat is waar ik voor sta. Of het nu gaat om een ontspannende massage, een treatment of schouder, nek en rug lekker los maken: iedere behandeling is een behandeling op maat die op jou is afgestemd. Bij je eerste bezoek nemen we eerst je wensen, eventuele klachten en je verwachtingen door. Pas dan begint de behandeling. Én, een massage van bijvoorbeeld 60 minuten duurt ook echt 60 minuten. Het aan- en uitkleden doe je 'in je eigen tijd'."
Adres: Burgemeester J.C. van den Bergplein 30, 7642GT Wierden
Telefoonnummer: 0612606016
Stad: Wierden
Route: Burgemeester J.C. van den Bergplein 30
Postcode: 7642GT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30
Dinsdag: 19:00 - 22:00

Recensies
Tijdens zijn vakantie kwam Ron mij tegen in de treinreis en zag hoe ik last had van verschrikkelijke chronische zenuwpijn. Ik keek gigantisch op tegen de resterende 3 uur die ik moest reisen. Vrijwillig bood Ron zijn diensten aan. Ik heb de treinreis vrijwel pijnloos kunnen voortzetten. Los van een enorm goed hart heeft Ron ook goede handen. Ik raadt Ron en daarmee BenCura aan bij iedereen die zenuwpijn heeft. En Ron nogmaals hartelijk dank!!
Ron is een echte "vakidioot". Hij heeft plezier in zijn werk en weet wat hij doet. Fijne plek voor massages en ook de arrangementen zijn zeker een aanrader. Maar ook voor klachten behandeling de place to be.
Fijne ontspannings rugmassage gehad. Met aan het eind een fijne scrubzout. Goede sfeer aardige masseur. Heerlijk geurende producten. Voor herhaling vatbaar.
Ik heb spier / schouder klachten gehad na meerdere behandelingen gehad voel het nu veel beter. Echt een goed werk!
Hier wordt je nog echt gemasseerd. Met tijd en aandacht. Ron is heel bekwaam en een plezierig mens
Een heel fijne massage van een prettige masseur, pure ontspanning!
Heerlijke massage gehad! Vooraf worden de wensen besproken en de nodige knopen worden los gemasseerd en tussendoor tijd voor ontspannen massage! Zeer tevreden
Heb regelmatig last van hoofdpijn door vastzittende nek en schouders en na een heerlijke massage/ het losmaken van nek en schouders kan ik er weer even tegen. Echt een aanrader!
Heerlijke massage gehad!! Hij stelt je erg op je gemak en bespreekt vooraf de wensen. Uiteindelijk een hele fijne combi van klachten behandeling en ontspanningsmassage gekregen. Top!
Vandaag een top ervaring gehad met een massage in combinatie met een scrub behandeling. Ron bedankt, het was geweldig, groet Edwin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid