facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ben Touhami

Ben Touhami

Info

Ben Touhami Advocatenkantoor biedt een algemene rechtspraktijk voor Amersfoort en omstreken waarbij tal van rechtsgebieden, die veel raakvlakken met elkaar vertonen, worden bestreken.

Adres: Maanlander 43, 3824 MN Amersfoort
Telefoonnummer: +31 333031438
ln.imahuotneb@ofni
Stad: Amersfoort
Route: Maanlander 43
Postcode: 3824 MN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ben touhami advocaat, bentouhami, ben touhami kliniek
Recensies
Ik ken heel wat advocaten maar Ben Touhami steek er qua kennis en betrokkenheid met kop en schouders bovenuit. Staat als een huis voor haar client. Is een goede onderhandelaar wanneer de situatie daar om vraagt maar is ook een pitbull als de situatie daar om vraagt.
Slecht bereikbaar en belt niet terug na herhaaldelijk bellen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ben Touhami.

Amersfoort advocatenkantoor

openingstijden, locatie, vervoer. Maanlander 43 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ben Touhami adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ben Touhami. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ben Touhami delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spigt Advocatuur Spigt Advocatuur 5 km ARBEIDSRECHT Arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, uitzendovereenkomsten, ontsla...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid