facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ben Kouters Bouwmarkt BV

Ben Kouters Bouwmarkt BV

Info

Bouwmarkt Ben Kouters is een bedrijf dat zich richt op een hoge service en goede kwaliteit van hun producten.

Geschiedenis

Hout- en bouwmaterialenhandel Ben Kouters.
Specialist in Tuinhout, Hout Beton Schuttingen, Maatwerk en Zelfbouw Veranda's, Buitenverblijven, Kapschuren, Tuinhuizen.
Specialist in Maatwerk Schuifwandkasten
Goed advies, veel service, goede kwaliteit en goede prijzen.

We hebben een uitgebreid assortiment artikelen voor het klussen en bouwen in en rondom het huis.
Electra, PVC, Bevestigingsmaterialen, Verf op kleur, Verlichting, Hang en sluitwerk, Deurbeslag, Deuren, Ramen, Vloeren, Plafonds, Werkbladen, Vensterbanken, Gereedschap,



"Wij zijn een zelfstandige en authentieke hout en bouwmaterialen handel gevestigd in Oud Gastel.Geen keten, geen fancy formule, we zijn gewoon ons zelf en proberen de beste oplossing te vinden voor uw vraag of project. Goed advies, duurzame materialen, de juiste service en natuurlijk een goede prijs.Gespecialiseerd in hout , plaatmaterialen, schuttingen, buitenverblijven en kastenwanden.We hebben een uitgebreid assortiment artikelen voor het klussen en bouwen in en rondom het huis:Bouwmaterialen, Electra, PVC, Bevestigingsmaterialen, Verf, Verlichting, Hang en sluitwerk, Deurbeslag, Deuren, Ramen, Vloeren, Plafonds, Vensterbanken, Gereedschap,We hebben een eigen zagerij, waar we veel materialen voor uw op maat kunnen maken."
Adres: Roosendaalsebaan 68, 4751 RD Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31165512920
Stad: Oud-Gastel
Route: Roosendaalsebaan 68
Postcode: 4751 RD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Agentor Bouwtechniek Agentor Bouwtechniek 338 meter Laden/lossen aan zijkant van het pand, heftruck aanwezig. Sluit om 16:30uur
Je&Be Exclusief Je&Be Exclusief 439 meter Wij ontwerpen en realiseren uw bouw of verbouwplannen met maatwerk interieurs.
Verwarming & Sanitair Shop BV Verwarming & Sanitair Shop BV 1 km Verwarming & Sanitair Shop BV
Hermes Afbouw Hermes Afbouw 2 km Tegelwerk, stucwerk, totale afbouw
Recensies
Prima bedrijf, jammer dat ze ons tuinhuis te laat hebben besteld. Ik moet wel meegeven dat dit niet aan de medewerker ligt.
Op maat gemaakte schuifdeuren gekocht en laten plaatsen. Ze denken heel goed mee, geven goed advies. Het eindresultaat is super!
Kwaliteitsbedrijf in bouw, schutting en andere afscheidingen. Voor een redelijke prijs. Ook de prijs van het materiaal thuis brengen is prima. Aanrader.
Goede prijs, maar misschien nog belangrijker hele goede service.
Goed advies en eerlijk vriendelijk personeel.
Ervaren personeel, groot assortiment en voor veel ideeën de juiste oplossing.
Niet klantvriendelijk. Als je om hulp vraagt bij het bestellen, omdat je er zelf geen verstand van hebt, zijn ze niet erg toeschietelijk om te helpen. Ze hebben liever dat je het zelf uitzoekt. Te druk waarschijnlijk.
De definitie van bouwmarkt is gericht op verkoop, bij BK kun je terecht voor advies, begeleiding en hulp in keuze bij een beslissing voordat je koopt..dit vindt je niet of zelden bij de grote moderne bouwmarkt. Ga zo door BK Bouwmarkt, jullie zijn uniek.
Erg mee denkend bedrijf. Vriendelijk personeel wat bereid is te helpen waar mogelijk. Gratis bezorging van grotere bestellingen in de omgeving is ook een zeer goede service. Wij zijn er zeer tevreden over!
Ik had een stukje lakboard nodig van 11 x 93 cm. Bij Karwei zou ik een grote plaat moeten kopen van 13 euro + zaagkosten. Bij Ben Kouters werd ik allervriendelijkst geholpen. Men ging kijken in de bak met gezaagde stukken en vond er een klein reststuk. Deze werd op maat gezaagd en ik mocht deze gratis meenemen. Dat is nog eens een prima service. De Karwei, Praxis en Gamma kunnen hier nog veel van leren. Voortaan ga ik naar BEN KOUTERS !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid