facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ben Jansma Uitvaartverzorging

Info

Ben Jansma Uitvaartverzorging is een kleinschalige en persoonlijke uitvaartonderneming en staat garant voor een waardige verzorging van een begrafenis of crematie.

Adres: Pruylenborg 151, 3332PD Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: +31786198754
Stad: Zwijndrecht
Route: Pruylenborg 151
Postcode: 3332PD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mirjam - Mainasse Boogaard Uitvaartzorg Mirjam - Mainasse Boogaard Uitvaartzorg 3 km Mirjam heeft een mooie en persoonlijke uitvaart voor ons georganiseerd. Zij heeft ons...
Recensies
Er staat 24 uur open op google. Paar keer gebeld maar geen gehoor! Klopt helemaal niets van. Ook langs geweest op locatie maar niemand aanwezig.
Deze mensen zijn een aanrader! In een moeilijke en verdrietige periode na een overlijden, zijn deze mensen altijd beschikbaar. Alles wordt zorgvuldig en waardig geregeld. Rekening houdend met onze wensen. Niets is te veel. Onze complimenten en dank voor alle goede zorgen.
Goede service en persoonlijke aandacht.
Geen aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid