facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ben Eekhof Foto&Film

Ben Eekhof Foto&Film

Info

Ben Eekhof Fotografie

Geschiedenis

Ben Eekhof maakt fotoproducties en filmreportages voor bedrijven en particulieren. Bruidsreportage, bedrijfsfilm en studio fotografie. Met professionele apparatuur en een goed ingerichte studio weet Ben de mooiste producten af te leveren.
Uw wens is ons resultaat!

Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur



"Fotostudio / portretfotografie / bedrijfsfotografie/ evenementenfotografie / Trouwfotografie / workshops en coaching fotografie / FineArt Printservice"
Adres: De Grutto 70, 8251 XN Dronten
Telefoonnummer: 06-14291921
Stad: Dronten
Route: De Grutto 70
Postcode: 8251 XN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trouwfotograaf4you Trouwfotograaf4you 0 meter Creatieve trouwfotografie en huwelijksreportages met oog voor detail.
Flevolandscapes Flevolandscapes 2 km Danny weet op zijn unieke, persoonlijke manier steeds op de juiste momenten alles vas...
Danny Tax Creative Danny Tax Creative 2 km Danny weet op zijn unieke, persoonlijke manier steeds op de juiste momenten alles vas...
MRJM Fotografie MRJM Fotografie 2 km ~Capture Beautiful Moments~ Love~Wedding~Family~Childeren~Portraits~Events~Business ...
Tonny Vahl - Fotografie Tonny Vahl - Fotografie 3 km Tonny Vahl fotografie in Dronten. Interesse in een fotoshoot ? Neem vrijblijvend cont...
KEIK Fotografie KEIK Fotografie 3 km Ik fotografeer graag jouw newborn baby, oudere kindje(s), je zwangere buik, gezin of ...
Fotografie Troost Fotografie Troost 47 km Ik had Anneke benaderd voor een zakelijke portret shoot, voordat de Corona-maatregele...
GNKFoto GNKFoto 181 km Dit is mijn foto-account op Facebook, naast mijn werbsite gnkfoto.nl
Recensies
Ben en Sylvester hebben bij ons op de boerderij een prachtige bedrijfsrapportage gemaakt. Tussen de schapen, niks was te gek! Het zijn fantastische foto's geworden, ontzettend bedankt!
Top fotograaf! Van ons tweetjes hebben we foto’s laten maken voor o.a. op onze uitnodigingskaart voor ons 50 jarig huwelijk. Het was een hele leuke sessie door zowel Ben als zijn vrouw Annemieke. Annemieke let op het licht, de achtergrond, de make-up, de kleding e.d. Op een scherm kun je meteen meekijken naar de foto’s die genomen worden. We waren zo tevreden dat we met ons gezin ook een fotosessie op lokatie hebben laten maken op de feestelijke dag zelf. Iedereen was meteen op zijn gemak en ging daardoor ook heel makkelijk op de foto, zelfs de kleintjes van 2 en 7 jaar. Het heeft geresulteerd in prachtige foto’s, waaruit moeilijk te kiezen viel. Wij hebben gekozen voor 3 albums voor ieder gezin 1, foto’s voor in een lijst, die door Ben zelf worden afgedrukt en losse foto’s. Kortom we zijn zeer tevreden, niet alleen door de professionele foto’s, maar ook door het contact en vriendelijke, hulpvaardige communicatie.
Raymann Interieurbouw uit Emmeloord heeft Ben Eekhof gevraagd om foto’s te maken in onze werkplaats van onze machines en ons personeel. Ben en Annemieke zijn echt een gouden team! Terwijl Ben zich richt op de techniek en de belichting, zorgt Annemieke ervoor dat onze collega’s zich op hun gemak voelden en kwam zij met leuke ideeën voor foto’s. Daardoor werd het een hele gezellige ochtend met als resultaat prachtige kwalitatief goede foto’s voor onze website en andere uitingen. De groepsfoto hebben we laten afdrukken in de studio van Ben en pronkt in onze kantine. Bedankt Ben en Annemieke namens alle collega's van Raymann Interieurbouw uit Emmeloord.
Ik heb onlangs een fotohoot gehad bij Ben om mijn LinkedIn-profielfoto te laten maken en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ben is een professionele en vriendelijke fotograaf en samen met Annemieke zorgde hij ervoor dat mijn persoonlijkheid in de foto’s naar voren kwam. De foto's zijn van de hoogste kwaliteit en zien er fantastisch uit. Als je op zoek bent naar een getalenteerde, professionele en vriendelijke fotograaf voor je zakelijke en professionele foto's, dan kan ik je Ben ten zeerste aanbevelen.
We hebben met 8 volwassenen en 3 jonge kinderen prachtige familiefoto's laten maken door Ben Eekhof. Tijdens deze fotoshoot werden alle mogelijke combinaties van groepen gefotografeerd en foto's konden tussentijds worden bekeken wat af en toe leidde dat tot toch nog een nieuwe foto maken. Het eindresultaat is prachtig: iedereen staat er op zoals ze echt zijn. De communicatie en service waren voortreffelijk: bijv. door trieste familieomstandigheden hebben we Ben moeten vragen de fotoshoot een weekje te vervroegen, en hij was in staat dit te regelen nét voor kerstmis, zodat iedereen er op stond. Verder werd er een groot afgedrukte gezinsfoto bij ons thuisgebracht omdat we zelf nog niet de tijd hadden gevonden om langs te gaan. Al met al was het een ontzettend prettige ervaring om met Ben deze fotoshoot aan te gaan!
“Ik moet echt eens een goede nieuwe profielfoto laten maken voor mijn LinkedIn!” Dat is wat ik zei in een gesprek met Ben. En dat vertelde ik natuurlijk meteen tegen de juiste persoon. Met een enorme berg ervaring en een prachtige fotostudio nodigde Ben mij direct uit voor het maken van een reeks portretfoto bij hem in de studio. Niet alleen een geschikt moment voor mij voor het maken van de foto waar ik naar opzoek was, maar ook een uitgelezen kans voor zijn cursisten voor een kijkje achter de schermen en om meer te leren over de belichting en techniek die bij fotografie komt kijken. Bedankt Ben Eekhof voor je hulp en het mooie resultaat. Ik ben er ontzettend blij mee!
Ben heeft voor ons oude VHS-banden en Mini-DV filmpjes gedigitaliseerd. Dat ging op een zeer prettige manier, waarbij tussendoor overleg plaatsvond, en het eindresultaat een harddisk vol met prachtige herinneringen is. En dat voor een concurrerende prijs. Dank je wel Ben en tot ziens!
Van beginner tot pro, Ben Eekhof navigeert je vakkundig door Capture One heen. Ik werk al jaren met dit programma en ik heb vele nieuwe inzichten gekregen. Echt een aanrader.
Zeer leerzame cursus! Ben neemt de tijd om jou en je camera goed te leren kennen. Je krijgt de basics van fotografie te horen en kan deze direct toepassen met je eigen toestel. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid