facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ben Borst

Ben Borst

Info

Ben Borst Men's Fashion & Ben Borst Casual Wear

Geschiedenis

Ben Borst Men's Fashion & Ben Borst Casual Wear



"In 1995 opende Ben Borst zijn herenmodezaak Ben Borst Men’s Fashion in Noordwijk aan Zee. Het kledingaanbod bestond voornamelijk uit kostuums en colberts. Er kwam steeds meer behoefte aan vrijetijdskleding, waardoor in 1998 Ben Borst Casual Wear werd geopend.Inmiddels hebben zoons Bernard en Johan de werkzaamheden van Ben overgenomen. De online winkel is een verlengstuk van onze winkels in Noordwijk, waar we alle juiste trends volgen op het gebied van mode. De kwaliteit en persoonlijke service die wij in de winkel bieden, staan ook in onze webshop centraal. Onze winkels zijn midden in het hart van de winkelstraat gevestigd en 200 meter verwijderd van de kust!"
Adres: Hoofdstraat 81 & 83, 2202 EV Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713622535
Stad: Noordwijk
Route: Hoofdstraat 81 & 83
Postcode: 2202 EV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ralph Lauren Noordwijk, Herenmode luxe, Blauwe Stone Island Polo, Stone Island Meppel, Stone Island Amstelveen, Stone Island Billink, Stone Island trui 3XL, Stone Island Short
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jack & Jones Noordwijk Jack & Jones Noordwijk 134 meter Vertaald door Google Top! Origineel Top!
White Wash Menswear White Wash Menswear 137 meter Hele leuke kleding en bijzonder eerlijk en goed advies van de eigenaar in de winkel. ...
Recensies
Pakket was niet de volgende dag in huis, maar dat kwam door PostNL en zeker niet door Ben Borst. Klantenservice reageert ook erg snel, wat natuurlijk super fijn is als je een vraag hebt over je bestelling. Ik kreeg het pakket en alles was echt perfect verpakt, met een persoonlijke kaart erin. Top service, zeker een 10+ waardig en een echte aanrader! Zulke service maak je zelden ergens nog mee!
Vandaag t shirt binnen gekregen met persoonlijke kaart top…. Heb 2 maanden geleden in de winkel een Parajumpers jas gekocht, echter waren mauwen iets te lang , deze werden kosteloos vermaakt. Had jas binnen 1 uur weer terug. Dus top service zowel in de zaak als online … Kom er graag bedankt weer mvg Ronald Afgelopen zondag weer mooie Parajumpers jas gekocht, en verkoper herkende me nog altijd vriendelijk top zaak
Toch al wat vaker via hun besteld. Altijd dikke vette prima. Mooi verpakt, en ze zeggen wat ze doen. Met snelle levering!
Online hier kleding besteld. Wat een service, de klasse spat er van af. Absoluut een aanrader.
Heb online schoenen besteld, waren snel aangekomen en daarbij kreeg ik een persoonlijke brief. Zoiets had ik nog nooit gezien en daarom 5 dikke vette sterren voor jullie.
Mooie winkel. Aardig en bekwaam personeel. Merkkleding die je niet overal kan kopen.
Wat een geweldige heren modezaak in het prachtige Noordwijk. De service is altijd goed en de medewerkers nemen graag de tijd voor je. Ook het assortiment aan herenmode is erg divers. Als je in de buurt bent van de Bollenstreek is deze winkel absoluut zeker de moeite waard om te bezoeken. Tot de volgende keer!!
Twee mooie blouses gekocht. Na 5 keer dragen was van 1 van de 2 de kraag al gesleten. Keurig opgelost, mocht een nieuwe uitzoeken en kreeg het verschil ook nog eens terug. Mooie kleding, goede service!
Wat een leuke gasten zeg! Zeer vriendelijk, sympathiek en eerlijk. Ze vragen goed door naar je wensen en nemen ruim de tijd om je te helpen. Deze winkel heeft een ruim kledingaanbod met verschillende bekende merken. Toen ik een jasje kocht en deze bij de mouwen iets ingekort moest worden werd het meteen geregeld. Ik kon het jasje binnen een aantal uur weer ophalen. Ik ben zo onder de indruk van de winkel, het personeel en de kleding dat ik zeker nog een paar keer terug zal komen! Een TOP winkel!
Super mooie kledingzaak waar je altijd weer zeer vriendelijk en professioneel wordt geholpen. Wij rijden er speciaal voor naar Noordwijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid