facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belvédère Makelaars

Info

Welkom op de facebookpagina van Belvedere Makelaars! Verkopen, aankoopbegeleiding of verhuren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Geschiedenis

Belvédère Makelaars is een zelfstandig makelaarskantoor dat de kwalitatieve werkwijze van een NVM makelaar combineert met vooruitstrevende marketing technieken.
Wij bestaan uit een jong team van enthousiaste, ervaren vastgoedprofessionals waarbij 1 ding voorop staat, en dat is een voor u bevredigend resultaat!
U kunt bij ons onder andere terecht voor het succesvol VERKOPEN of VERHUREN van uw woning, doortastende AANKOOPBEGELEIDING of een helder TAXATIERAPPORT.

Wij zijn aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut, het keurmerk voor woningtaxaties (zie ook www.nwwi.nl).
Ook op gebied van HYPOTHEKEN EN VERZEKERINGEN kunt u bij ons terecht.

Adres: Stevinstraat 128b, 2587 ER Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070-3 22 77 15
Stad: Scheveningen
Route: Stevinstraat 128b
Postcode: 2587 ER


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Den Haag Scheveningen, Verhuurmakelaar Scheveningen, Koopwoning Scheveningen, Blink Makelaardij, Alle makelaars in Den Haag, Plink makelaars, Estate makelaars, Catsheuvel 119 Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café de Jutter Café de Jutter 896 meter Losgeslagen publiek. Meerdere keren zelfs doordeweeks tot in de late uurtjes volk wat...
Recensies
ik weet alleen dat de vodka lekker is.
In mijn zoektocht naar mijn eerste koopwoning ben ik gelukkig goed geadviseerd over zaken waar ik geen verstand van had. Wilma Kooijenga heeft me van A tot Z heel goed begeleid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid