facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beltona

Beltona

Info

Sportswear

Geschiedenis

Beltona werd 30 jaar geleden, in 1985, opgericht. Bij de naam Beltona denken velen direct aan Italië, maar Beltona is een puur Hollandse onderneming die al deze jaren in regio Den Haag gevestigd zit.

Vakmanschap, Innovatie, Creativiteit en Service is onze drijfveer, gebaseerd op een gedegen kennis van stoffen die nodig zijn voor de sportbeoefening op het hoogst mogelijke niveau.

In 1988 introduceerde Beltona als eerste in Nederland het clubtenue concept. Voor deze tijd was het niet mogelijk voor clubs, op alle niveau’s, om het ‘eigen’ tenue ongewijzigd te verkrijgen tegen lage prijs. Beltona maakte dit mogelijk en leverde een bijpassende club kledinglijn.

Inmiddels maken zo’n 150 clubs van deze mogelijkheden gebruik, waarvan vele via jarenlange samenwerkingsovereenkomsten. Tot onze klanten mogen wij rekenen bvo’s en amateurclubs in Nederland en daarbuiten (7 landen). Naast voetbalclubs zijn dat ook volleybal-, handbal- en korfbalclubs.

U vindt het merk Beltona in de regel niet in de sportwinkel. Wij kozen voor een concept waarbij de club de kleding bij Beltona aanschaft en daarna zelf aan haar leden en sponsoren levert. Dit is voor menige club een aanzienlijke, structurele inkomstenbron gebleken. Uiteraard worden die inspanningen door Beltona ondersteund met vitrines, brochures en webshops in clubkleuren om de clubkleding te presenteren.

Onze trouwe klanten waarderen wij zeer en brengen dat tot uitdrukking via tenue lease faciliteiten en aanzienlijke sponsorpakketten.

Adres: Diepenhorstlaan 5A, 2288EW Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: +31703070404
Stad: Rijswijk
Route: Diepenhorstlaan 5A
Postcode: 2288EW



op zoek naar gerelateerd: Beltona winkels, Beltona slippers, Beltona competitie, Beltona Wevelgem, Beltona jas, Beltona shop, Beltona Sokken, Beltona broek
Recensies
Vertaald door Google Vooruitstrevend in sportkleding! Origineel Vanguarda no Sportswear !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid