facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beltman Makelaars

Beltman Makelaars

Info

Beltman Makelaars

Geschiedenis

Wij zijn een persoonlijk en dynamisch makelaarskantoor welke al sinds 1954 in het centrum van Lochem is gevestigd. De lokale woningmarkten in de gemeente Lochem zijn ons dagelijks vak.



"Beltman Makelaars is een actief makelaarskantoor in het stadscentrum van Lochem. Wij verkopen overwegend in de gemeente Lochem en Berkelland.Met maar liefst 3 register makelaar-taxateurs en een enthousiast team van betrokken medewerkers bieden wij een persoonlijke aanpak voor de verkoop of aankoop van uw woning. Graag komen wij voor een eerste kennismaking bij u thuis langs!Uw woning verkopen in de Achterhoek? Van de dorpen Harfsen, Laren t/m Barchem en Ruurlo, of in de steden Borculo en Lochem, dan bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Smeestraat 5, 7241 AT Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-432 432
Stad: Lochem
Route: Smeestraat 5
Postcode: 7241 AT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Beltman stille verkoop, Beltman Lochem funda, Beltman Borculo, Makelaar Borculo, Funda Lochem, Makkinga Lochem, Thoma makelaar Lochem, Makelaars Berkelland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MakelaardijDesk Lochem MakelaardijDesk Lochem 92 meter zeer goede service
Makkinga de Haan Schippers Makelaars Makkinga de Haan Schippers Makelaars 380 meter Fijne transparante uitleg van mogelijkheden en keuzes. Prettige makelaar als persoon....
Verkoop Coach Verkoop Coach 2 km Verkoopt u huis niet (snel) genoeg? Wij lossen de blokkades op. Door met u in gesprek...
Recensies
We hadden Beltman makelaar benaderd om ons huidige huis te taxeren, gezien we om ons heen aan het kijken waren naar wat anders. Toen we uiteindelijk een huis gevonden hadden bleken hier nogal wat haken en ogen aan te zitten juridisch. Rico heeft ons ook hierbij erg goed geholpen en geadviseerd. Dit was voor ons ook de reden om Beltman als verkoopmakelaar in te zetten bij de verkoop van onze huidige woning. De lijnen zijn erg kort binnen het kantoor, als je belt weet men meteen welke woning en wat er speelt en wat de status is complimenten voor Anne!. Goede en snelle terugkoppeling na bezichtigingen van Nancy en Rico. Ook werd er snel geschakeld en meegedacht om de beste deal te maken. Onze woning was dan ook binnen 1,5 week verkocht voor een mooie prijs en goede voorwaarden. Kortom erg tevreden!
Prijs/kwaliteit verhouding is niet in orde. Veel te duur voor wat geleverd wordt. De waarde van de geleverde dienstverlening is hooguit een kwart tot 1/3 waard van hetgeen op de factuur stond. Hieronder de argumenten waarop we tot deze beoordeling zijn gekomen We hebben Beltman makelaar ingeschakeld voor de aankoop van een woning: Positief: - ze konden snel bij reageren en op korte termijn bij bezichtiging zijn. - ze hebben het uiteindelijk voor elkaar gekregen om een bod over te brengen dat door de verkoper is geaccepteerd. - Ze hebben begeleid met het het tot stand komen van een standaard koopovereenkomst negatief: - bij bezichtiging was aankoopmakelaar niet voorbereid. Naar eigen zeggen omdat hij niet zeker wist of we serieus waren. - een onduidelijke, beknopte onderbouwing van de biedingsprijs. onze vragen werden niet of niet afdoende beantwoord, met de slotopmerking dat hij de onderbouwing eigenlijk niet had moeten sturen. - advies over hoe om te gaan met agrarische bestemming en bestemmingswijzingen van aan te kopen woning is niet of nauwelijks gegeven. Ook op onze andere vragen mbt overdrachtsbelasting en BTW kwesties kregen we geen antwoord. We hebben alles zelf moeten uitzoeken. - Volgens makelaar was er geen haast, we konden rustig nadenken, omdat het een bijzonder object zou zijn. We kwamen er zelf achter dat de woning op Funda 'onder bod' was gekomen. uiteindelijk was makelaar nog wel in staat om er tussen te komen met een bod. Maar dit heeft onze onderhandelingspositie niet versterkt. - Advies over ontbindende voorwaarden was ook vaag. Om kans te maken was eerst advies om akkoord te gaan zonder ontbindende voorwaarden, daarna kregen we toch weer wel het advies om toch een bodemonderzoek op te nemen met de opmerking dat de kans dan wel klein werd. Uiteindelijk zelf na onderzoek besloten om toch geen ontbindende voorwaarden op te nemen en dat was ook wel weer goed. - Na tekenen koopovereenkomst geen enkel contact meer tot een week voor transport. - Makelaar kan niet aanwezig zijn bij overdracht bij notaris omdat ze het naar eigen zeggen te druk hebben met inspecties. - Op de conceptnota van de notaris was in eerste aanleg niet de courtage van de aankoopmakelaar opgenomen. Pas een dag nadat ik een telefoontje van de notaris en de verkoopmakelaar had gekregen, belden ze me op voor de overdracht en inspectie, direct daarna volgde de factuur en even later de melding van de notaris dat deze meegenomen wordt in de overdracht. Ik kan me dus niet aan de indruk onttrekken dat het niet aanwezig kunnen zijn bij de notaris een kwestie van heel slecht plannen is, en misschien zelfs wel dat dat ze ons eigenlijk gewoonweg vergeten waren. ja, ze hebben de aankoop geregeld, maar ook niet meer dan dat. En om daar dan 5000 Euro voor te vragen... Zeker als we dit vergelijken met de inzet, kennis en betrokkenheid van onze hypotheekadviseurs en verkoopmakelaar, was dit echt ondermaats. Van ons dus absoluut geen aanbeveling voor Beltman Makelaars
Voor mij geen andere makelaar. Je kan zel altijd bellen voor advies, ze maken tijd voor je vrij en denken echt met je mee. Doordat ze eerlijk en oprecht zijn, maak je de juiste keuzes.
De verkoop van het huis van onze ouders is op een prima manier verlopen in samenwerking met Beltman Makelaars, het hele team heeft een uitstekende dossier kennis. Vanaf de prettige kennismaking, het foto's maken en het inventariseren van het pand, het maken van de tekst tot de prijsstelling, de bezichtigingen en de daadwerkelijke verkoop van het huis was er een zeer prettige communicatie. Het hele traject werd op een goede en deskundige manier begeleid: wij zijn zeer tevreden!
Het team van Beltman Makelaars heeft ons op een heel prettige manier begeleid bij de verkoop van onze woning. Naast dat ze veel kennis van zaken hebben is ons de persoonlijke benadering erg goed bevallen. Ze weten dat een huis verkopen best spannend is en wij hadden echt het gevoel dat ze met ons meeleefden. Kortom een dikke aanrader!
Zeer goed geholpen bij zowel verkoop van ons huis en aankoop van onze nieuwe woning. Deskundig advies en prettige communicatie. We zijn geheel ontzorgt tijdens het proces. We raden Beltman Makelaars zeker aan voor de verkoop en het aankoop van uw huis. Jeroen & Melissa
Erg goede ervaring met deze makelaar tijdens de verkoop van ons huis. Deskundig, verzorgt uitstekende presentaties, klantgericht en beschikt over een uitstekend netwerk. Zeer prettig mee samengewerkt. Een aanrader!
Beltman makelaars ontvangen voor oriënterend gesprek in verband met verkoop huis. Voor verkoopopdracht gegeven te hebben meldde zich een koper zodat we het huis direct verkocht hebben. In dit proces Beltman geconsulteerd waarbij ze heel toegankelijk waren en ons van adviezen dienden. Daarom een uitstekend cijfer!
Een huis verkopen is een vak en dat vak verstaat Rinze Addink van Beltman Makelaars. Rinze Addink heeft mij perfect geholpen met het verkopen van mijn huis. Rinze dank voor je goede hulp en geduld :-.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid