facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belos Pés Pedicure Ommen

Belos Pés Pedicure Ommen

Info

Belos Pés Pedicure is sinds 1 november 2018 actief als pedicure aan huis in de omgeving van Ommen.

Belos Pés staat voor mooie gezonde voeten!



"Belos Pés Pedicure is uw pedicure aan huis in Ommen en omgeving. U kunt bij Belos Pés Pedicure terecht voor basis pedicure behandelingen en voor spa pedicure, zoals een voetenbad of voetmassages."
Adres:
Telefoonnummer: 0649048542
Stad: Ommen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Provoet Ommen, Pedicure Dalfsen, Pedicure De Lelie Ommen, Pedicure Zwolle, Schoonheidssalon Ommen, Pedicure Dedemsvaart, Pedicure aan huis Dedemsvaart, Pedicure Lemelerveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hampshire Hotel & SPA - Paping Hampshire Hotel & SPA - Paping 823 meter prima hotel , vriendelijk personeel . pluspunt het zwembad
Recensies
Altijd warm en vriendelijk ontvangen en mijn voeten worden met zorg behandeld. Altijd gezellig bij Nalva op de stoelService: Voetmassages
Vriendelijke correcte, professionele verzorging. Ben bij veel pedicures geweest in binnen en buitenland. Deze is voor mij de beste.
Kom graag bij Edinalva. Ze is kundig en snel en geeft goed advies. Om de 5 weken ben ik bij haar en het is altijd gezellig! Voor nieuwe klanten zeker een aanrader!
Ik kom hier weer graag bij terug, het is een vrouw met kennis van zaken. ze behandeld mijn voeten perfect en ik kan er weer een lange tijd mee vooruit.
Fijne eerste behandeling gehad en met prachtige gellak afgerond. Nalva is een aardige dame die goed weet wat ze doet en leuke gesprekken voert tijdens de behandeling. Zeker een herhaling waard!
Vandaag voor het eerst een behandeling gehad van Nalva Carvalho. Zeer vakkundig en pijnloos geholpen.. Blij mee. Een aanrader voor iedereen die een pedicure zoekt!!
Mijn ervaring met de pedicure is super goed. Zij weet de klacht van de voeten en nagels goed te behandelen. Heeft en geeft er alle aandacht aan.Geeft eerlijke adviezen en is super geduldig. Echt top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid