facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BellTechnics

BellTechnics

Info

Dankzij carrières in de elektrotechniek, netwerk, telecom, domotica systemen en integratie, gecombineerd met een passie voor kwaliteit zijn alle skills in huis om van uw (verbouwing)project een succes te maken. Neem contact op voor een maatwerk advies.



"Uitvoering, advies en service in kleine en grote projecten in elektro, domotica, telecom, data, internet en duurzame installaties en speciale oplossingen & engineeringBelltechnics is Bevoegd & Gecertificeerd Erkend Elektrotechnisch Installateur. Op al onze werkzaamheden krijgt u garantie. Belltechnics is Ingeschreven bij de kamer van Koophandel West Brabant, tevens zijn hier onze leveringswaarden gedeponeerd en opvraagbaar"
Adres:
Telefoonnummer: +31165201165
Stad: Wouw


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bradford Space Inc. Bradford Space Inc. 2 km Vertaald door Google Veel leuker dan ik had verwacht Origineel Way nicer than I expe...
Recensies
Wij hebben afgelopen maanden flink verbouwd, hiervoor écht betrouwbare, vakkundige mensen vinden is lastig. Graham van Bell Technics heeft ons ontzettend geholpen bij het realiseren van zo'n beetje alle elektra in onze droom woning twee groepenkasten vernieuwen, groepen aanleggen, 3 fase aansluiting voor kookplaat, domotica advies etc. echt elke klus is tot de perfectie afgerond. Daarnaast wil ik altijd graag teveel, Graham voert echter niks zomaar uit en geeft ook aan als iets echt niet nodig is zodat je niet voor niks betaald bijvoorbeeld extra groepen die niet nodig zijn. Ook is Graham een keer in het weekend langs gekomen om ons uit de brand te helpen tijdens de verbouwing drukte. Zoek je een 'creatieve alleskunner techneut'? Zoek niet verder! stiekem hoop ik wel dat je nog tijd over houdt voor wat extra klussen :
Zoekt u een bedrijf dat vakwerk levert, afspraken nakomt en meedenkt? Maak dan gebruik van de diensten van Bell Technics. Je weet vooraf waar je aan toe bent, en er wordt secuur gewerkt met oog voor detail en kwaliteit! Bij de volgende installatie kies ik weer voor Graham.
Werkt snel, netjes, leuk in omgang levert goede spullen en komt zijn afspraken goed na! Denkt een stapje verder dan de basis aansluiting!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid