facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellissamo

Info

Interieuradviesbureau voor interieuradvies- en ontwerp, interieurstyling en verkoopstyling.



"Bellissamo is een online platform waar je inspiratie op doet, tips kunt vinden voor het stylen van je woning en natuurlijk een plek waar je dé leukste en hipste interieuritems shopt. Hierdoor hopen wij dat jij optimaal kan genieten van je woning."
Adres:
Telefoonnummer: +31614160200
Stad: Bemmel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Residentie Klassiek Wonen De Residentie Klassiek Wonen 807 meter Nadat we verschillende woningzaken bezocht hadden kwamen we bij De Residentie terecht...
Recensies
Mooie webshop met leuke, hippe spulletjes, die standaard als cadeau ingepakt worden! De service is heel goed en persoonlijk. Fijn is dat je de spullen bij haar thuis kunt ophalen. Dat is voor mij dichtbij en zo kan ik toch weer verzendkosten besparen.
Ik heb inmiddels al vaker besteld bij Bellissamo en altijd levert ze mooie en goede kwaliteit. De levering is super snel, vaak heb je de volgende dag je bestelling al binnen. En de service is goed. Daarnaast natuurlijk een uitgebreid aanbod met altijd voor iedereen wel wat leuks.
Veel leuke accessoires van zeer goede kwaliteit. Ook is Lisa erg behulpzaam en pakt ze de bestelling super leuk in. Zeker een aanrader dus !
Deze webshop heeft mooie betaalbare producten,. Ik heb al een paar keer besteld en het wordt snel bezorgd en leuk ingepakt! Echt super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid