facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belleweddings.nl

Info

Als weddingplanner ontzorg ik bruidsparen in het proces naar de grote dag, waarbij ik streef naar het maximaal haalbare resultaat en waarin ik unieke leveranciers verbind. Dit alles met een overload aan enthousiasme en een grote glimlach!



"Als gepassioneerd wedding planner help ik bruidsparen met de organisatie van hun droomhuwelijk. Hierbij ontzorg ik het bruidspaar volledig zodat zij kunnen genieten van de liefde voor elkaar!Als wedding consultant adviseer ik trouwlocaties tijdens een dagdeel training hoe zij zich kunnen profileren als Top Trouw Locatie."
Adres:
Telefoonnummer: 0654970952
Stad: Hilversum



op zoek naar gerelateerd: Isabelle van den IJssel, Kosten weddingplanner, Draaiboek bruiloft PDF
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buro NSign Buro NSign 605 meter Buro NSign is zeer betrokken en professionele partner in merkbeleving.
Your Weddingcar Company Your Weddingcar Company 1 km Your Weddingcar Company was helemaal fantastisch. De reactie op mijn eerste email was...
Recensies
Wij leerden Isabelle kennen als onze weddingplanner voor de locatie Fier Bussum. We merkten al meteen dat ze een ontzettende passie heeft voor het vak met haar aanstekelijke enthousiasme. En wat kan ze ook goed organiseren, haar uitgebreide Excel bestand zorgde ervoor dat we niets vergaten en dat ook alle andere organisaties precies wisten waar ze aan toe waren. Het is heel fijn samenwerken met Isabelle en we hebben mede dankzij haar onze droombruiloft gehad!
'Just a perfect day!' Een prachtige locatie, een prachtig gezelschap, prachtig weer en een prachtige weddingplanner! Mede door Isabelles zorgen en vooral ook ontzorgen hebben wij stressloos kunnen genieten! Isabelle gaf ons het gevoel dat wij het enige bruidspaar waren, waar zij alles voor moest regelen. We hebben genoten van haar enthousiasme, haar meedenken en haar vrolijkheid!
Iedereen heeft een Isabelle in het leven nodig! Isabelle was onze weddingplanner voor ons huwelijk in de Westerliefde in Amsterdam en zij heeft ervoor gezorgd dat onze dag meer dan perfect was. Isabelle is een geweldig persoon, altijd kalm en altijd vrolijk. Ze is enorm professioneel, komt haar afspraken na, is zeer goed bereikbaar en heeft veel ervaring in de huwelijkssector waardoor ze je tijdens de organisatie van je huwelijk niet alleen ontlast, maar ook met haar ideeën over o.a. planning, decoratie, dagverloop enorm veel toevoegt. Wij vonden de terugkerende afspraken met Isabelle altijd erg gezellig en erg efficiënt. Tijdens de huwelijksdag zelf voelde ze als een vriendin die bij elke stap betrokken is geweest. Kortom, wij zijn haar erg dankbaar en kunnen Isabelle van harte aanbevelen voor iedereen die een zorgeloze huwelijksdag wenst!
Wij hebben een super ervaring met Isabelle gehad bij onze bruiloft bij Fier in Bussum. Isabelle was heel fijn om mee samen te werken. Zij reageert snel op berichten, komt haar afspraken na, is professioneel en heel precies. Isabelle dacht actief mee over hoe de dag eruit moest komen te zien en had daarbij goede tips o.a. voor een bloemist, waarbij zij aandacht heeft voor alle details en vooral denkt in mogelijkheden. Isabelle doet haar haar werk ook nog eens met een hele hoop energie en enthousiasme!
Isabelle is echt een topper! Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met onze bruiloft bij Fier in Bussum. Door haar ruime ervaring is ze goed in staat om de voorbereiding zeer gestructureerd maar ook op een relaxte manier te begeleiden. Op de dag zelf was ze onze ceremoniemeester en we hadden ons geen betere kunnen wensen. Wij raden haar van harte aan. Dankjewel Isabelle voor deze onvergetelijke dag!
Het was fantastisch om met Isabelle samen te werken in aanloop naar onze bruiloft. Ze heeft ons goed geholpen bij onze planning en vooral ook bij het zoeken naar de juiste leveranciers, waarbij wij soms door de bomen het bos niet meer zagen. Isabelle is professioneel en aanstekelijk enthousiast, ze gaf ons nooit het gevoel dat we te veel vroegen. Mede dankzij haar vakkundige en vrolijke hulp hebben wij en onze gasten een onvergetelijke trouwdag gehad waarvan we nog heel lang gaan nagenieten. Zeker weten een aanrader! :
Toen wij ons ruim een jaar geleden verloofden, wisten we meteen dat we een weddingplanner wilden die ons vanaf begin af aan tot op onze huwelijksdag zelf zou ondersteunen. Gelukkig kwamen we bij Isabelle uit en samen met haar hebben we er de voor ons perfecte trouwdag van kunnen maken in de Landgoederij in Bunnik. Haar relaxte, positieve en doortastende houding, haar netwerk en haar overzichtelijke to do-lijsten zijn maar een greep uit de pluspunten van Isabelle. Op onze trouwdag op 12 november 2022 was ze de ideale ceremoniemeester, waardoor onze familie en vrienden net zo konden genieten van de dag als wij. Ze was een cadeautje voor ons allemaal!
22 mei zijn wij getrouwd bij Fier in Bussum. Toen wij vorig jaar besloten op deze locatie te trouwen maakten we al snel kennis met Isabelle. De weddingplanner van Fier. Met haar onvermoeibare enthousiasme, haar kennis en altijd met een stralende lach nam zij ons bij de hand met de voorbereidingen. Van de planning, tips over bijvoorbeeld bloemist of fotograaf tot ideeën voor de dag zelf. Isabelle adviseerde en was daar als we vragen hadden. Op de dag zelf was zij ook aanwezig en hielp zij waar ze maar kon. Echt een steun en toeverlaat op zo'n dag! Mede dankzij Isabelle haar inzet hebben wij een fantastische trouwdag gehad! Ruud & José
Isabelle heeft ons begeleid bij het plannen van onze bruiloft op Fier Bussum. Ze heeft een erg fijne checklist en dacht goed met ons mee. Op de dag zelf heeft ze er ook alles aan gedaan om de dag voor ons zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ze heeft passie voor haar vak en dat is te merken. Daarnaast is ze erg prettig in omgang en zijn wij erg blij dat ze onze weddingplanner bij Fier was!
Ga je trouwen en ben je op zoek naar een goede weddingplanner? Wij kunnen Isabelle van harte aanbevelen!! Isabelle is vrolijk, ondernemend, gestructureerd en weet heel goed waar ze het over heeft op het gebied van huwelijken. Door haar fijne begeleiding in de aanloop naar, en op onze huwelijksdag zelf, hebben wij een fantastische dag beleefd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid