facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Vesting Quality Foods

Bella Vesting Quality Foods
Adres: Oostzanddijk 2, 3221 AL Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181820280
Stad: Hellevoetsluis
Route: Oostzanddijk 2
Postcode: 3221 AL


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Friet Hellevoetsluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burger Street Hellevoetsluis Burger Street Hellevoetsluis 1 km Erg snelle levertijd thuisbezorgd zei 30min en 7min later staat de bezorger voor me d...
Eetcafe t hoeckie Eetcafe t hoeckie 1 km Lekker eten voor redelijke prijzen. Het is wel jammer dat ze bij 90% van de leveringe...
Shoarma pizza dave Shoarma pizza dave 1 km Ik bestel regelmatig bij Dave, bestellingen zijn altijd optijd en komen warm aan. Afg...
Snackbar Deurloo Snackbar Deurloo 2 km Net 2 dure kwekkeboomkroketten besteld. Als de goed gefrituurd worden zijn ze heerlij...
Recensies
Mooie 'oude' stad met veel historie. Je kan heerlijk vertoeven op een terras of lekker lopend een ijsje eten. Mooie haven met ruimte voor passanten.
Super goed eten vooral de reza burger en vriendelijk personeel je wordt er super leuk geholpen. Je kan er ook eten binnen en buiten. Een aanrader we hebben ook al een paar keer eten laten bezorgen wat ook snel geleverd werd.
Wauw beste zaak ooit waar ik in hellevoet friet en snacks heb besteld. Super aardige bezorger, en voor het eerst gezien dat ze het eten in aluminiumfolie inpakken zodat het warm blijft. We hebben meerdere verschillende snacks besteld en dit kwam heel mooi op een klein serveerschaaltje wat ook ingapakt was in aluminiumfolie. Voor de hoeveelheid die we hebben besteld een goede en mooie prijs. Dit is zeer voor herhaling vatbaar. Ik ben fan!
Ik pas m'n review aan op basis van een positieve nieuwe ervaring. Deze snackbar zit op een leuke locatie, ik heb een frikandel besteld welke prima smaakt, snel bereidt was en niet duur. Wat mij betreft een aanrader.
Vertelt zijn klanten pas na de bestelling buiten in de kou en regen met een kind van 4 jaar te moeten gaan eten.. geen toilet bezoek mogelijk en zeer onvriendelijk.
Het eten is echt super goed en lekker. Je proeft dat alles van goed kwaliteit is. De prijzen vind ik daarom niet duur. Andere snackbars betalen we meer voor minder kwaliteit. De garnalen kroket is ook een aanrader. Super aardige mensen en het eten wordt snel en heel warm thuisbezorgd.
Snel bezorgd, alles was goed warm en heerlijk gegeten!
Goede patat en snacks en een mooie, schone zaak! De eigenaar is altijd vriendelijk en maakt ook zelf heerlijke dingen zoals kebab, Wagyu hamburgers en verse kipsnacks. Je kunt hier op je gemak zitten om het op te eten. Aanrader!
Wat een baggerbedrijf, een schatting voor bezorging van 1 1/2 uur. Na gebeld te hebben word er aangegeven dat het druk is en daarom zo lang duurt. Vervolgens komt 5 minuten na het belletje het eten koud aan! Waar is de tijd van FAST Food????
Maaltijd met duidelijke app besteld werd ruim binnen de tijd vriendelijk bezorgd. Lekker eten voor billijke prijs!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid