facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Roma

Adres: Utrechtseweg 104 , Oosterbeek 6862 AP, NL
Telefoonnummer: 026 333 8471
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 104
Postcode: 6862 AP



op zoek naar gerelateerd: Bella Roma Oosterbeek menu, Bella Roma thuisbezorgd, Bella Roma Dieren menukaart, Fratelli Oosterbeek, Fratelli Oosterbeek menukaart, Bella Roma Breda, Pizzeria Oosterbeek, Bella roma Breda thuisbezorgd
Recensies
Slechte zaak het deeg is er slecht en de ingrediënten ook vaak is de pizza ook niet goed gaar nooit meer
Heerlijke pizza afgehaald en thuis opgegeten. Vriendelijk medewerkers kan niet wachten om weer eens een tafeltje te reserveren. Hou moed en door blijven gaan met jullie heerlijke Pizza's. De beste Pizza's van Arnhem en omstreken!
Heerlijk gegeten. Het eten werd vlot geserveerd en was goed warm. En niet onbelangrijk, zeer vriendelijke bediening.
Leuk Italiaans restaurant. Goed eten en vriendelijke bediening. Ook niet erg duur. Wat moet het nog meer zijnEten: 4/5
Pizza's uitserveren met gedroogde basilicum uit een potje is wel een dieptepunt voor een italiaan. Graag verse ingredienten gebruiken voor een caprese.
Bij de bestelling ging er iets mis. Dit kan gebeuren en ik gaf, gekscherend, aan dat een drankje van het huis dit zou goedmaken. Enige minuten later kwam de eigenaar naar onze tafel en gaf, met dusdanige luide stem dat het hele terras dit meekreeg aan dat het zijn schuld was maar dat ik niet bepaalde over een consumptie van het huis en dat hij dat deed. Zowel verbaal als non-verbaal kon hij zijn ongenoegen niet onderdrukken terwijl wij al meer dan een uur op ons eten zaten te wachten. Bij het afrekenen gaf hij de bon aan zijn vrouw met een gebaar dat zij het moest afhandelen. Dit gedrag en dat het eten redelijk was zijn redenen om hier niet meer te komen en deze recensie.
Eten smaakte goed. Nette prijzen. Service was ver onder de mate en daarom zou ik deze zaak niet aanbevelen. Bedieningvermoed de eigenaar was erg opdringerig en een glas kraanwater kostte al veel moeite , ondanks een temp. van 30 graden buiten.
Heerlijk gegeten, een aanrader voor iedereenEten: 5/5
Goed eten en super personeel.Eten: 4/5
Top quattro formaggio hier gegeten! En goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid