facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Madonna

Bella Madonna

Info

Pizzeria Steakhouse Bella Madonna voor de echte Italiaanse specialiteiten. In ons sfeervolle restaurant kunt u hier volop van genieten.

Geschiedenis

Welkom bij Pizzeria Steakhouse Bella Madonna Buitenpost.

Voor de echte Italiaanse specialiteiten moet u bij Pizzeria Steakhouse Bella Madonna Buitenpost zijn! In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van de goede Italiaanse keuken.

Door de gastvrije bediening in Pizzeria Steakhouse Bella Madonna zult u zich meteen thuis voelen en kunt u heerlijk genieten van uw maaltijd.

We hopen u snel in ons prachtige restaurant te mogen begroeten!

Alle gerechten die wij serveren zijn vanzelfsprekend ook te bezorgen en af te halen.

Adres: Kerkstraat 32, 9285TB Buitenpost
Telefoonnummer: 0511769019
Stad: Buitenpost
Route: Kerkstraat 32
Postcode: 9285TB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Bella madonna vuurwerk, Bella madonna 100 shots
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Binnen Markt Buitenpost Binnen Markt Buitenpost 49 meter Een leuke lunchroom in het centrum van Buitenpost Wij hebben heerlijk op het terras ...
Stationsrestauratie De Orient Stationsrestauratie De Orient 406 meter Lekkere patat en snacks voor een nette prijs. Zeer vriendelijk personeel en netjes va...
Recensies
Nu 2x besteld. 1e keer: pizza's lauw/koud ontvangen. Het is ongeveer 4 minuten fietsen maar de bezorger had geen beschermende hoes mee dus de pizza's waaiden lekker uit. Excuses van de eigenaar, had geen bezorgers met de auto, kan gebeuren. Volgende keer zou hij het goedmaken. 2e keer: telefonisch besteld, aangegeven wat er de vorige keer was gebeurd en goed op tijd en warm bezorgd. Maar achteraf kwam ik erachter dat er per pizza een euro op geplust was t.o.v. de online prijzen. Denk je een ondernemer te helpen door niet via Thuisbezorgd te bestellen, word je zelf gepiepeld. Als dit werd bedoeld met het 'goedmaken' dan was dit voor mij de laatste keer. Jammer want de calzone was erg lekker.
Eten is altijd goed! Alles is zo lekker, ik weet de helft vd tijd niet wat ik bestellen wil. Veel eten ook! Iedereen die er werkt is super aardig. Aanrader voor iedereen. Echt een goeie tent!!!
Het eten smaakt prima. Door het vaak wisselende en nieuwe personeel, merk je dat bij de eindcontrole voordat je je eten meekrijgt. Ook was er vergeten kruiden op de aardappeltes te doen. Nog een vraag. Ik bestel altijd een menu. Waarom toch altijd weer de vraag of ij er ook salade bij wil. Dit is een deel van het menu, dus het moet er standaard bij zitten, te zijn de klant aangeeft dit niet te willen. Het is wel keurig verbouwd. Mooie en keurig en gezellig ingerichte ruimte. Precies in het midden wordt er dan een gokautomaat neer gezet. Dag sfeer, dag klanten. Ik zie er nooit iemand eten. De gokautomaat is een echte nogo!
Pizza was koud bezorgd, 1a 2 stukken gehad de rest weggegooid. Telefonisch ook contact gehad maar heeft niks geholpen niet eens een compensatie. Slechte service.
Erg fijne pizzaria. Recentelijk vernieuwd, schoon en netjes. Sfeervol ingericht. De gerechten zijn vers en worden met hoge kwaliteit bereid. Meester pizza bakker. Snelle service. Met gezin uit eten geweest en dit is een blijvertje.
Kom hier al jaren, beste kapsalon uit de hele regio
Vernieuwde Grillroom/Shoarma zaak, met eetgelegenheid. Netjes en keurig, eten is zeer goed. We hebben er lekker gegeten. We halen er ook regelmatig Shoarma, hierbij word niet standaard salade/rauwkost geleverd, tenzij je vraagt.
Als je via thuisbezorgd besteld krijg je hele andere porties voor veel minder geld. Laatste 2x kapsalon döner en 1x kapsalon rundergehakt besteld €23,75 via thuisbezorgd. Eigenaar zei toen dat bestellen rechtstreeks beter was. Prima, gister gedaan. Exact dezelfde bestelling als de keer bij thuis bezorgd en ineens moet ik €30 betalen. De kapsalon rundergehakt was met verbrand gehakt, de 2 döner kapsalons moest jebhet vlees bij zoeken. Jammer want de ervaring via thuisbezorgd was 5 sterren waard heb ik ook gegeven maar deze was zeer zeer slecht.
Ik heb zojuist 02-05-2020 hier 2 pizza salami besteld via THUISBEZORGD. deze werdt NIET thuisbezorgd en de medewerker had een of ander vreemd verhaal dat zijn thuis situatie erg slecht was.... Mijn mening hierover is dat wel meer mensen hier last van hebben. Ik ben een man van mijn woord.. en het principe dat deze mensen hun woord niet nakomen.... ik walg er van. en de excuses die hun hebben is gewoon beneden pijl... Als je in buitenpost een pizza besteld, bestel dit bij de Pyramide, deze mensen hebben tenminsten wél een besef van kwaliteit... -Jesten Dijkstra
Net naar Bella Madonna geweest voor 3 broodjes. Bij alle 3 broodjes ontbrak de salade. Bij 1 broodje die besteld was als grote brood shoarma xl speciaal, miste alles wat erbij hoorde. Dus had alleen shoarma. En nu ik toch bezig ben..., de knoflooksaus is waterig ipv romig? Pluspunten, snel klaar logisch als alles niet geleverd wordt en het grootste pluspunt is dat de smaak van de shoarma en de kebab top was. Vandaar de 2 sterren. Volgende keer beter??? Of toch maar naar de buren Pyramide???
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid