facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Italia

Bella Italia

Info

Dagelijks geopend vanaf 15:00 uur. Bezorgen binnen/ buiten Middenmeer van 17:00 t/m 21:00 uur . ( t/ m 10 kilometer)

Adres: Torenstaat 5, 1775 AD Middenmeer
Telefoonnummer: 0227608264
Stad: Middenmeer
Route: Torenstaat 5
Postcode: 1775 AD


Recensies
Rijk belegde pizza's met knapperige bodem.
Wij hebben na 90 minuten wachten, de koude en slappe pizza's, terug gebracht.
Wederom een hoop waardeloos eten. Begint al bij bezorging, alles gewoon in het tasje getiefd waardoor alles onder het vet zit. Na uitpakken moest het eten eerst geschoren worden vanwege de haren die er door zaten. Verder dacht ik kapsalon besteld te hebben, blijkt het meer op een patatje groenvoer. Tosti kaas met iets dat op ham lijkt en uiteraard alles koud. Voor mij nu echt nooit meer.
Weer een klant minder!!! Eten besteld voor ruim 35€. Ruim 1 uur te laat en koud eten. Gebeld met het restaurant en ze zouden het geld terug storten! Niks terug gehad, contact opgenomen met thuisbezorgd. Hun geven aan dat het restaurant niet bereid is om het geld terug te storten, ze geven niks om hun klanten!!! Ik was vaste klant en dan word je zo behandeld. Voor mii de laatste keer dat ik wat bij ze heb besteld!!!
Niet te vreten 4 kapsalon en een broodje shoarma Op de kapsalon genoeg groenvoer om de lokale kinderboerderij een week te ontzien in de kosten en oja je krijgt er ook gratis een pluk schaam haar bovenop, alles koud brood ongesneden en genoeg vet om je haar een jaar lang in de plooi te kunnen houden oftewel 45 euro lichter en weer een zaak afgeschreven mischien even iemand er langs laten gaan om te kijken want...man man man wat word ik hier verdrietif van.. nooit weer bestellen
Nog niet eens 1 ster waard.. wie zet zijn bakjes met vet nou op z’n kant in een tas.. alles zat onder het vet. En dan begin ik nog maar niet over de baard haren in de kapsalon en het eten wat koud was.. wat een aanfluiting, alweer
Toppers zijn het … heeeeeerlijk eten
Erg jammer dat we om 21:00 uur binnen kwamen en er werd gezegd dat ze gesloten waren. Dit terwijl op de website echt 22:00 uur staat bovendien zaten er nog behoorlijk wat mensen binnen. Zeer slechte indruk opgedaan en deze zaak gaan we bij voorbaat nooit meer heen.
Samen met wat collega's eten besteld, 6 uur bezorgen werd 20 voor half 7. Waren ze de saus vergeten, afstand is 5 minuten rijden en er zou gelijk iemand aankomen. Inmiddels waren we 25 minuten verder toen de saus er aan kwam door dezelfde bezorgster toen we belden werd ons verteld dat er gelijk een mannelijke bezorger was gestuurd, toen ik een vraag stelde werd er opgehangen dus het eten was koud. Wij hadden het eten weer mee teruggegeven aangezien we voor warm eten betaalden, ze zouden nieuw warm eten brengen.. 10 minuten later stond de bezorgster weer op de stoep. Ik dacht al dat is onmogelijk om nieuw warm eten voor 5 personen te hebben.. bleek het precies hetzelfde te zijn wat we al hadden.. Nat koud en slap voedsel en geen enkele tegemoetkoming. Hoop dat jullie genieten van de 42 euro, ik bestel niks meer bij jullie.
Besteld om kwart voor 6 en het werd bezorgd om half 9. Zelf de bezorgtijd van half 7 gekozen, zij gaven aan dat het 7 uur werd, prima, alleen toen het om half 8 er nog niet was toch maar gebeld. Hier werd bij gezegd dat het nog 20 min zou duren, na 30 minuten weer gebeld en toen zeiden ze weer 20 minuten en uiteindelijk kwam het dus om half 9. Belachelijk lang en niet eens eerlijk zijn over de tijden, anders had ik het allang geannuleerd. Eten is wel goed, komt soms wel koud aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid