facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Italia Hellendoorn

Bella Italia Hellendoorn
Informeel restaurant met Italiaanse pasta, pizza en grillgerechten. Er is ook een speciaal kindermenu.
Adres: Dorpsstraat 6, 7447 CR Hellendoorn, Nederland
Telefoonnummer: 0548 654 390
Staat: Overijssel
District: Hellendoorn
Stad: Hellendoorn
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 6
Postcode: 7447 CR


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 14:00–22:00
woensdag: 14:00–22:00
donderdag: 14:00–22:00
vrijdag: 14:00–22:00
zaterdag: 14:00–22:00
zondag: 14:00–22:00

Recensies
Nu meerdere keren besteld daar en het eten smaakt goed. Alleen nu al 3 keer het verkeerde gekregen of dat er iets ontbreekt van m’n bestelling, vind ik toch slordig.. helemaal omdat je er dan zelf heen moet gaan want bellen en wachten is ook bijna geen optie want je moet al langer wachten dan een uur voordat je bestelling er pas is.
Vriendelijk personeel, behoorlijke uitgebreide kaart met pizza’s, pasta, kebab etc.nBij de schotel kreeg ik een frisse appel-komkommersalade die verrassend lekker was. M’n biertje was helaas niet zo koud.nDe aankleding is de zaak is helaas weinig soeps en het zag er niet erg hygiënisch uit allemaal.
De pizza’s waren redelijk al was de groente keuze op de Vegetario wel wat weinig creatief ui, paprika, olijven en champignons. Kwaliteit oké, maar geen positieve verrassingen. En de wachttijd was ruim 20 minuten langer dan aangegeven.
Via thuisbezorgd besteld. Was al een drie kwartier later, wat je kan verwachten in het weekend dus dat was het probleem niet perse.. maar kregen de verkeerde bestelling, daarna de juiste maar met de verkeerde pizza, kan gebeuren natuurlijk. Maar wat ik echt niet fijn vind is dat de doos waar de pizza in zat een muf stinkding was... leek in een rokerig ruimte te hebben gelegen? Zo leek de geur en dit was ook in de pizza getrokken ... hier bestellen we niet meer...
Heerlijk gegeten daar, lekkerste spareribs die ik ooit gehad heb en de shoarma om je vingers bij af te likken zeer vriendelijk eigenaar. Als ik weer met mijn gezin naar een pizzeria wil ga ik hier zeker weer heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid