facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Hawin

Bella Hawin

Info

Pizzeria en Shoarma
Bella Hawin



"Pizzeria en ShoarmaBella HawinDe lekkerste Italiaanse & Shoarma Specialiteiten in Schinnen. Bestel voor afhalen en bezorgen."
Adres: Nieuwe markt 45, 6365BG Schinnen
Telefoonnummer: 0464434734
Stad: Schinnen
Route: Nieuwe markt 45
Postcode: 6365BG


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00

Recensies
Hele goeie pizza's, vriendelijke service en snel klaar! Parkeren: Blauwe zone
Bestellen altijd kapsalon en kipschotel, altijd weer heerlijk, snel en aardig personeel! Alleen klote openingstijden
De lekkerste pizza uit de omgeving. Als ik 1 verbeterpunt moet noemen dan is het wel het afschaffen van €0,50 transactie kosten bij bestellingen op jullie eigen website. Dat de eigen website de voorkeur heeft boven andere grote boekingsites i.v.m. Commissie à 15% snapt iedereen maar maak je eigen site dan niet duurder dan deze sites. Ookal is het €0,50. Los van dit puntje gewoon top! Vriendelijk personeel, lekker eten en goede bezorging.
Lekker en betaalbaar eten, met een grote variatie in gerechten en ook de wachttijd is vrij kort. Hygiënische zaak met terras die centraal in hartje Schinnen ligt. Fijne loop afstand van een pinautomaat, supermarkt en parkeerplaatsen. Echt een aanrader.
Vriendelijk personeel, Pizza zijn goedEten: 4/5
Eten snel bezorgt , was lekker en nog warm.
Altijd wat met bezorgen nu al 2 uur an het wachten altijd wat nou echt de laatste keer
Zeer vriendelijke mensen, lekker gegeten, en de prijzen, zijn,ook goed. We gingen er voor de Corona elke week eten. En bleven daarna bij hun bestellen. Een echte aanrader.
lekker eten maar ze zijn ongeloofelijk duur geworden, 10.50 voor een pasta waar ik niet eens vol van zit, heb nog boterhammen moeten eten, en dan pizza hawai 10.50? ik ga wel ergens anders vanaf nu
Prima pizzaria. Ook via Thuisbezorgd.nl Goede prijs en kwaliteit verhouding Vriendelijk personeel Lekkere frietjes Porties zijn ruim, er is voldoende keuze Zowel vlees gerechten als de pizza's zijn erg lekker Ophalen gerechten is mogelijk. Ze beschikken over een klein terras Enige nadeel anno 2021: je kunt alleen met contant geld betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid