facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bella Bodyfashion

Bella Bodyfashion

Info

De bodyfashionwinkel met een uitgebreid en trendy assortiment voor het hele gezin.

Geschiedenis

Bella Bodyfashion is een moderne winkel die gericht is op het hele gezin. We geven uitgebreid advies en nemen de tijd voor onze klanten om een perfect zittende BH te vinden.
Ook voor de zwangere vrouw hebben we een uitgebreide collectie lingerie en badkleding. We hebben lingerie van cup AA t/m I.
Ook voor een mooie panty kunt u bij ons terecht. Voor de kinderen hebben we een uitgebreid assortiment beenmode en ondergoed/ nachtkleding van het merk Sanetta.
Om de mannen niet te vergeten hebben wij naast prachtig en comfortabel zittend ondergoed een mooie lijn heren sokken. Niet te vergeten is onze prachtige collectie badmode!

Adres: Nagel 68a, 8321 RG Urk
Telefoonnummer: 0624842253
ln.noihsafydoballeb@ofni
Stad: Urk
Route: Nagel 68a
Postcode: 8321 RG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
terStal Familiemode terStal Familiemode 28 meter Alleen pinnen foei , mij niet meer gezien
Zeeman Zeeman 74 meter Top zaakje ook mijn maat sokken 47-50
Shoeby Urk Shoeby Urk 78 meter Een super leuke winkel erg klantvriendelijk en aandacht voor de klant ik mag hier ook...
Van Driel Mode Van Driel Mode 1 km Online verkoop van betaalbare dames kleding ook zijn we te bezoeken in de showroom op...
MILK Copenhagen - URK MILK Copenhagen - URK 2 km dameskleding maat s-xl kinderkleding maat 98-164
De Corner De Corner 2 km Top winkel. Wilbert is een goeie gozer, die verdient het wel dat je je centen daar af...
Modecentrum G. Oost Modecentrum G. Oost 2 km Gespecialiseerd in klassieke mode voor dames, sportieve herenmode. Vlak bij Museum He...
Recensies
Super fijn geholpen , per ongeluk een verkeerde maat aangeleverd gekregen maar dit is zeer vakkundig opgelost ! Wij zijn al een tijdje klant en blijven dat ook !!
Ontzettend geduldig geholpen bij het uitzoeken van nieuwe lingerie. De verkoopster met dezelfde kledingmaat als een klant paste zelfs een legging voor haar. Bij thuiskomst vond ik nog een leuk briefje bij mijn aangekochte setje. Tip: hou deze passie voor de winkel!
Ze kwamen speciaal naar Emmeloord tijdens de kraamweek van mijn vriendin om haar aan een goed zittende BH te helpen! Wat een top service dat kom je niet overal tegen, bedankt!!
Wat een mooie winkel! Misschien niet zo groot, maar er is genoeg keuze. Wil je een andere kleur, kan die nabesteld worden. Heel erg vriendelijk personeel die je een kundig advies geven over de juiste maat. Echt een feestje om hier wat moois voor jezelf te kopen
Ontzettend fijne winkel met luisterd oor en begrip. Erg vakkundig geholpen.
Super goed geholpen en geslaagd. Kom zeer zeker terug
Uitgebreide collectie. Alles kan worden nabesteld. Servicegerichte en persoonlijke benadering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid