facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor belisol-breda.nl

belisol-breda.nl

Info

Belisol Breda kan uw huis voorzien van nieuwe kunststof-, hardhouten-, of aluminium kozijnen. Duurzaam en onderhoudsvrij!

Adres: Neerloopweg 20 4814 RS Breda, KvK 201 49 675, 4814RS Nederland
Telefoonnummer: 076-52 24 767
Stad: Nederland
Route: Neerloopweg 20 4814 RS Breda, KvK 201 49 675
Postcode: 4814RS



op zoek naar gerelateerd: Belisol vestigingen, Belisol Tilburg, Belisol Assen, Belisol schuifpui, Belisol Alkmaar, Kozijnen Breda, Belisol Drechtsteden, Belisol actie 2021
Recensies
In 2 jaar in 4 fases alles laten vervangen door kunststof kozijnen. Schuifpui en voor -achterdeur en later alle raamkozijnen. Elke keer goed meegedacht door Belisol in de inmeetfase maar ook door de monteurs tijdens de plaatsing. Iets duurder maar kwaliteit en service is ook stukken beter. Super tevreden.
super blij zijn we met onze nieuwe schuifpui! mooi zwart. mooie grote opening in het midden. prettig geholpen door Jesse. De monteur waren ook aardig en begrepen hoe het werkt. Binnen een dag de oude eruit en de nieuwe erin. Super fijn!
Een vakkundig bedrijf dat graag met je mee denkt! Ik was zelf op zoek naar een ouderwetse boeren voordeur, maar aangezien deze niet in pvc te verkrijgen zijn hebben we samen met de adviseur een geweldig alternatief ontworpen! Montage en afwerking super netjes!
Hulp bij reparatie voordeurslot deur 13 jaar oud inmiddels door de Bredase Belisol vestiging SUPER!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid