facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BELFOR Nederland B.V.

BELFOR Nederland B.V.

Info

BELFOR herstelt meer dan alleen schade!

Landelijk Alarmnummer 0900-4321-4321



"BELFOR is wereldwijd dé leidende dienstverlener rondom calamiteiten. Met meer dan 11.000 medewerkers verspreid over meer dan 300 vestigingen in 55 landen bieden wij gedupeerden professionele hulp en bijstand vóór, tijdens en na een calamiteit, groot of klein. Daartoe staan wij het gehele jaar 24 uur per dag voor onze opdrachtgevers en hun klanten klaar. In Nederland werkt BELFOR vanuit vijf vestigingen, Alkmaar, Weesp, Rotterdam, Uden en Heerlen van waaruit dagelijks meer dan 130 specialisten actief zijn.BELFOR Technology NL is gevestigd in Dordrecht, Uden & Weesp waarvandaan een zeer groot team technici ook binnen enkele uren na een melding ter plekke kunnen zijn."
Adres: Industrieweg 15, 3067 GS Rotterdam
Telefoonnummer: 0900-4321-4321
Stad: Rotterdam
Route: Industrieweg 15
Postcode: 3067 GS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Stanley Garage Stanley 2 km Geweldige service!
Autobedrijf kaja Autobedrijf kaja 5 km Prima service en altijd eerlijk!
Recensies
Wat is dit? Ik ben al enige tijd ziek, nee geen corona, maar iets anders. Ik moet niet iemand die om 8 uur bij mij aanbelt, omdat ik ´s nachts niet kan slapen. Die monteur belt continue bij mij aan.Ik heb al meerdere keren met jullie gebeld en het blijkt niet door te komen, maar jullie moeten op 7A zijn. Nu krijg ik weer een mailtje met een of andere afsprakenkaart. Het komt ook bij mij in de spam, dus ik weet niet echt of het van jullie komt. Laat dat even weten en geen adres, telefoonnummer, plaatsnaam etc. hier vermelden. Oh ja, er moet hier wat hersteld worden, maar dat zou door Qbuild worden gedaan. Het is nu niet mogelijk. Ik heb de laatste 2 jaar 4 keer in het ziekenhuis gelegen, waarvan 2 keer op de intensive care. Daarna liep ik in het ziekenhuis nog MRSA op, dat is een in de volksmond de z.g. ziekenhuis- of verpleegbacterie, maar ik moest wel 14 dagen langer blijven. Ook al Qbuild het uitgeleverd heeft aan jullie, want zij hebben mij in de puinhoop laten zitten, de muur opgebroken en met verkeerde tegels komen, dan schakel ik mijn rechtsbijstand in. Dus niet meer bij mij laten aanbellen!
Slecht, respectloos, geen toezicht, geen coördinatie, organisatorische puinhoop, komen afspraken niet na, geven sleutel aan vage onderaannemers, idiote offertes. Kortom: wanprestatie.
Goed bedrijf om voor te werken, als je niet vies bent van hard werken. Voor jong én oud. Genoeg expertise in huis op het gebied van specialistisch reinigen.
Mooiste winkel centrum.Gratis parkeren
Ik heb daar geweest en voor mij altijd gewoon goed
Ik raad niemand belfor meer aan
Vriendelijke mensen altijd goede service 24/7 bereikbaar
Alles snel geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid