facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beleggingspanden-financiering.nl

Beleggingspanden-financiering.nl

Info

We hebben een uitgebreid netwerk binnen de vastgoedwereld. Hierdoor financieren wij uw beleggingspand waar anderen dat niet doen.

Geschiedenis

Uw beleggingspand financieren in Nederland is bij ons mogelijk tegen een gunstige rente en voorwaarden. Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde (afhankelijk van de financier). Wij zijn er voor de kleine en de grote vastgoedbelegger en kunnen uw beleggingspand financieren vanaf 50.000,- euro hypotheek tot bedragen die oplopen tot meer dan tien miljoen euro. Wij verstrekken altijd een zakelijke lening in de vorm van een eerste hypotheekrecht.

Uw beleggingspand financieren we via diverse financiers, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen, private verstrekkers en op basis van crowdfunding. Daarnaast werken we samen met banken uit zowel Nederland als het buitenland. Denk hierbij aan Engeland, Duitsland, Luxemburg en België.

Ons kantoor is opgericht door een oud-bankier en een projectontwikkelaar. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk binnen de financiële- en de vastgoedwereld. Dit is dan ook de reden waarom wij uw beleggingspand kunnen financieren waar reguliere banken dit niet doen.

Vul het contactformulier in als u meer informatie wilt over beleggingspanden financieren. U wordt dan binnen een werkdag door één van onze deskundige adviseurs gebeld. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.



"Wij financieren uw beleggingspand tegen een gunstige rente en tegen gunstige voorwaarden.Financieren kan tot ongeveer 80% van de marktwaarde.Wij werken met diverse financiers, waaronder hedgefunds, pensioenfondsen en private verstrekkers. Uitsluitend op basis van exclusieve contracten.Daarnaast werken we samen financiers uit Nederland maar ook uit Engeland, Duitsland, Luxemburg en België.Hierdoor kunnen wij vaak meer financieren dan een reguliere bank waardoor uw rendement op uw eigen vermogen toeneemt.Daarnaast kunnen we veelal ook tegen betere voorwaarden uw beleggingspand financieren. Denk hierbij aan een lagere rente, een lagere aflossing of een beperking gelet op uw aansprakelijkheid. We werken op basis van No Cure No Pay!"
Adres: Displayweg 2, 3821 BT Amersfoort
Telefoonnummer: 033-4545808
Stad: Amersfoort
Route: Displayweg 2
Postcode: 3821 BT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chris Beleggingspanden financiering, Beleggingspand financieren berekenen, 50 50 deal vastgoed, Bridge financiering, Eerste beleggingspand kopen, Particulier vastgoed financieren, Financiering Regelen, Onroerend goed financieren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypotheek Visie Amersfoort Hypotheek Visie Amersfoort 2 km Klantvriendelijk, professioneel, goed bereikbaar zowel met vervoer als telefonisch. S...
Huis en Zekerheid Amersfoort Huis en Zekerheid Amersfoort 2 km Enorm fijne service. Laagdrempelig contact met huis en zekerheid. Zorgen tot in de pu...
Samantha Mater I Homesupply Finance Samantha Mater I Homesupply Finance 2 km Samen op weg naar een zorgeloos thuis!
Freek Hypotheek Amersfoort Freek Hypotheek Amersfoort 2 km Freek is een nieuwe hypothecaire dienstverlener die het net even anders doet.
Vathorst Hypotheken Vathorst Hypotheken 3 km Zeer prettige en succesvolle samenwerking. Wij hadden een iewat bijzondere situatie m...
Karssen Financieel Karssen Financieel 3 km professionaliteit, eerlijkheid en beste adviezen. Toppers!
Administratiekantoor Harvest Finance B.V. Administratiekantoor Harvest Finance B.V. 3 km Super service en een zeer goede dienstverlening!
Visie Makelaardij Visie Makelaardij 3 km Ard heeft ons goed geholpen met de verkoop van ons appartement in Amersfoort. De styl...
Finzie Finzie 3 km Finzie regelt op een vriendelijke en verrassend voordelige manier voor jou de best pa...
A la GoGo A la GoGo 3 km A la GoGo is een bureau met diverse diensten op het gebied van Vastgoedstyling en Int...
Van Kooten Financiële Raadgevers Van Kooten Financiële Raadgevers 4 km Wij zijn sinds 1999 gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies en in financiële...
Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort 4 km Barry heeft ons geholpen met het zoeken naar een huis. Wij zijn hier ontzettend tevre...
NV SRO NV SRO 4 km Super leuke en grote zwembad voor het hele gezin
Financiële Meesters Financiële Meesters 9 km "Voor onafhankelijk hypotheekadvies in de regio Amersfoort, Nijkerk, Bunschoten-...
Recensies
Mijn ervaring met beleggingspanden-financiering is zeer goed. Ik ben ze tegengekomen op Instagram. Ze zijn precies wat ik zocht op dat moment. De hypotheekvrije woning die ik heb kon ik daarmee bij hun als onderpand weer nieuwe vastgoed aankopen. Vanaf het begin is Martijn onze vaste adviseur. Hij is erg vriendelijk heeft geduld en geeft goede en duidelijke informatie en aanbevelingen en heeft ons de gehele traject begeleid. Echt top en bedankt! Dus ik ben erg tevreden en zeker aan te raden!
Ik ben bij Beleggingspanden-financiering terecht gekomen via de website. Na het opvragen van informatie kwam ik in contact met Evelien. Ik loop al een tijdje mee als vastgoedeigenaar, maar zij is echt een verademing in financieringsland. Ik ben zelf nogal gefocussed als ik wat voor elkaar wil krijgen, maar zij deed er nog een schepje bovenop. Binnen enkele weken een herfinanciering voor elkaar gekregen waar ik normaal maanden mee kwijt was, dankzij Evelien. Ze laat niks aan het toeval over en zit er als een havik bovenop. In mijn beleving de enige manier om het ambtelijke apparaat dat bank heet in beweging te krijgen. Evelien: ik wist niet dat echte klantgerichtheid nog bestond, maar jij hebt het tegendeel bewezen. Bedankt!!
Evelien heeft mij uitstekend geholpen in het proces van het afsluiten van mijn verhuurhypotheek. Zij kan erg goed uitleggen en heeft veel geduld. Zij heeft veel kennis van zaken en weet waar zij het over heeft. Evelien was heel zorgvuldig, deskundig en erg betrouwbaar in haar glashelder advies. Ook reageerde Evelien altijd snel op mijn mails en zij hield zelf goed de deadlines in de gaten. Ik heb de samenwerking met Evelien als heel prettig ervaren en ik kan iedereen haar aanbevelen als deskundig en betrouwbaar hypotheekadviseur. Evelien, bedankt!
Ik heb beleggingspanden financiering leren kennen via mijn financieel adviseur. Ik kwam in contact met Evelien en sinds dat moment kan ik voor al mijn financieringen als het gaat om beleggingspanden bij Evelien terecht. Zij is zo fijn om mee samen te werken. Ze communiceert zo snel en zeker als het spannend wordt wil je gewoon snel je adviseur spreken en dat snapt Evelien van bpf heel goed. Ik ben bezig om binnenkort weer een pand aan te kopen en de eerste die ik benader is Evelien. Fijne betrokken partij om zaken mee te doen.
Bpf zijn specialisten op het gebied van financieringen. Ze hebben mij geweldig geholpen met het opbouwen van mijn vastgoed portefeuille en waar ze zeker goed in zijn is het meedenken om in complexe aanvragen. Het is zeker een partij waar ik vaker zaken mee heb gedaan en zal het elke vastgoed ondernemer dit aanraden.
Wij hebben inmiddels 2 objecten via Martijn van Veen beleggingspanden financiering gefinancierd en zijn tot op heden tevreden over zowel de bereikbaarheid als de inzet. Ook in de avond uren mochten we vaak terugkoppeling ontvangen en als wij vragen in het weekend hebben dan worden ze ook beantwoord! Martijn staat voor zijn klanten, dus zeker een aanrader!!!
Martijn heeft mij super geholpen met het realiseren van mijn beleggingshypotheek. Ben er zeer tevreden mee. Hij is goed bereikbaar en beantwoord snel mijn vragen.
De Rabobank, kon helaas niets voor ons betekenen, maar Beleggingspanden-Financiering daarentegen wel. Martijn Van Veen heeft ons zeer goed geholpen. Snel geregeld, fijn contact en in een deadline van 3 weken.
Al vele jaren regelt Evelien de financiering‘s aanvragen. Vaak snel, soms duurt het wat langer omdat de casus wat ingewikkeld is, maar je hebt altijd het idee dat Evelien er boven op zit. Koppelt helder terug en houd je op de hoogte betreffende de stand. Ook fijn dat ze meedenkt en soms met een verrassende financier komt. Zojuist weer een financiering afgerond. Op naar de volgende.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Beleggingspanden-financiering.nl. Ik werd snel geholpen en er werd goed met mij meegedacht over mogelijke oplossingen. Ik kon met al mijn vragen bij hun terecht en de communicatie was professioneel en duidelijk. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Beleggingspanden-financiering.nl met het openbaar vervoer


Amersfoort, Hardwareweg 380 meter
625
Amersfoort, Hardwareweg 380 meter
620
Amersfoort, Hardwareweg 380 meter
625
Amersfoort, Hardwareweg 380 meter
620

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid