facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beleef Water & Tuin

Beleef Water & Tuin

Info

Alles wat te maken heeft met vijvers, aquaria en hengelsport.
Sportex, Juwel, OASE, AUGA, Superfish, Mustad, Spro, Gamakatsu, Cresta, Strategy Bait

Geschiedenis

Wat een gemak; alles voor vissen onder één dak!



"Aanleg van vijvers, onderhoud van vijvers, vijveraanleg, renoveren vijver, verkoop van vijverbenodigdheden, vijvervissen, koi, OASE, vissen, vijver, zuurstofplanten, AUGA, vijverpomp, draad algen, aanleg zwemvijver, vijver onderhoud, vijver renovatie, VELDA, schoonmaken vijver, waterval, heldere vijver, groen water, vijver schoonmaken, EPDM folie, Ecolan, Colombo, Superfish, goudwinde, goudvissen, regenboog elritsen, shiner, goud eirits, ijsvogel, reiger,"
Adres: Zwembadweg 6, 5663 PL Geldrop
Telefoonnummer: 0402860282
Stad: Geldrop
Route: Zwembadweg 6
Postcode: 5663 PL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vijverbenodigdheden Eindhoven, De Scheper Oirschot, Vijverwinkel Antwerpen, Vijverbenodigdheden Breda, Vijverwinkel Deurne, Vijverwinkel Den Bosch, Vijverspecialist Gelderland, Vijverspecialist Nijmegen
Recensies
Vandaag even weer langs gegaan, bij het gezellige, vriendelijke en vooral zeer professionele paar, voor visvoer en gelijk maar even het vijverwater laten controleren. Ik kom hier al jaren. Kreeg ook nu weer goede adviezen, een receptje voor het water en met een vrolijk gevoel ging ik weer naar huis. Deze winkel is absoluut een aanrader.
Voor goed en eerlijk advies over voeding, vissen en vijvers kun je hier altijd terecht. Ze nemen de tijd voor je en komen met tips voor de inrichting. De aquariums zien er altijd goed verzorgd uit en de vissen gezond. Ze hebben alle accessoires in huis voor voeding, inrichting fikters en vervangingsmateraal voor filters.
Na een grote schade aan de vijver is deze 2 jaar geleden "hersteld" door een vijverspecialist. Helaas bleven wij tobben met het water, de planten en draadalg... Toen kwamen we bij Mischa&Anka terecht. Na een bezoek aan de vijver om te inspecteren bracht Beleef&Water een goede offerte uit. Koen heeft de vijver schoongemaakt, planten gezet en was het wachten.... Na twee maanden zijn we opgelucht en superblij over het resultaat! Topklasse. Wij genieten nu weer elke dag van onze natuurvijver.
Ik kom hier altijd voor mijn koi vijver. Vriendelijk personeel goede service en kennis van zaken.
Vandaag hebben we onze vaas opgehaald bij Beleef Water & Tuin. Anka heeft hier een Wabi Kusa in gecreëerd. Super mooi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid