facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beldekor Tapijt Gordijnen en Wandbekleding

"Genieten van het leven in een omgeving die bij jou past. Dat is waar het bij dé Huismeesters om draait. Met onze creativiteit, vakmanschap en passie voor interieur maken wij uw leven een beetje mooier."
Adres: Markt 57 , Bemmel 6681 AG, NL
Telefoonnummer: 0481 465 557
Stad: Bemmel
Route: Markt 57
Postcode: 6681 AG


Recensies
Super informatie gekregen voor muurverf wat betreft kleurkeuzes voor onze kamer en keuken.
Wij zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit, service en vriendelijkheid van de Huismeesters. Voor ons jaren 30 huis in Arnhem-Noord zijn wij geholpen met gordijnen slaapkamer en inbetweens beneden. Geen gemakkelijke klus, Sabine heeft ons fantastisch geadviseerd en geholpen bij het uitkiezen van de stof, materiaal en roede. In een goede samenwerking met Leon heeft dat geresulteerd in meer dan tevreden klanten. Wij kunnen de Huismeesters aan iedereen aanraden.
Wij hebben vorig jaar november een mooi vloerkleed gekocht bij de Huismeesters. Ze beschrijven op de site: wij vinden een tevreden klant het mooiste visite kaartje dat er is. Wij waren tevreden, totdat we een betaal herinnering kregen in de brievenbus. Het bleek achteraf zo te zijn dat wij het vloerkleed in termijnen hebben betaald, terwijl dit niet is gecommuniceerd. Hierdoor is het eindbedrag hoger uitgevallen. Wij dachten dus dat we het volledige bedrag hadden betaald en daarmee de koop afgerond was. Wij hebben nooit aangegeven in termijnen te willen betalen. Met deze review wil ik mensen erop attenderen dat dit de normale manier van zaken is bij Huismeesters, zo werd ons verteld. Let er dus op dat bij een aankoop een 1e termijn bedrag open blijft staan. Door de manier waarop dit is verlopen en de ervaring opzich zijn ze een vaste klant kwijt.
Prima geholpen door De Huismeesters in Bemmel bij het inrichten van ons nieuwe appartement; zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Personeel neemt alle tijd en denkt goed mee. Professioneel personeel in de uitvoering. Kortom: wij zijn heel tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan. Bert Elfferich
Een mooie winkel waar wij goed zijn geadviseerd, de gemaakte afspraken zijn nagekomen en de levering naar volle tevredenheid is gedaan. Een "dorpse" winkel waar begrip van het probleem goed is opgepakt.
Super service!!! Glasplaat nodig voor de tuinkas. Medewerker ging plaatje snijden, de andere gaf even koffie voor het wachten. 10 minuten later de winkel uitgelopen met de glasplaat in de hand, hij zit er al. Bedankt maar weer!!!
Uitverkoren winkel met alles voor inrichting. Service geweldig men weet van wanten.
Goede en mooie winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen de tijd om je goede adviezen te geven. Ik ben er al een paar keer geweest en ik kom zeker terug. Echt een aanrader!
Vriendelijk en deskundig personeel. Veel verkrijgbaar en een goed advies. Niet alleen voor verf, maar ook raamdecoratie etc.
Mag dank zij mijn werkgever al maanden "genieten" van de aanwezigheid van dit bedrijf. Geobserveerd is dat het bedrijf flink achterloopt op de planning. Iets wat wat ik niet associeer met een bedrijf met -naar eigen zeggen- meer dan een halve eeuw ervaring. Ondanks dat zijn medewerkers van dit bedrijf minder als 8 uur aanwezig op de werkplaats. Lijkt mij toch wel het minste. Ik moet tenslotte ook 8 uur per dag werken, reistijd telt nu eenmaal niet als werktijd. Tevens wordt op de site van het bedrijf zelf aangegeven dat ze kunnen opschalen als dit nodig is. Iets wat in mijn ogen zeker nodig is als je je planning niet haalt. Dat gebeurt voor zover ik kan nagaan in het geheel niet. Er zijn dagen dat ik helemaal niemand zie van dit bedrijf. Of ze zijn zo inept dat ze geen goede planning kunnen of ze schilderen bewust een te rooskleurig beeld, wetende dat als ze eenmaal bezig zijn de opdrachtgever er toch aan vast zit. Het enige dat ik zeker weet is dat op hun site, ze niet eens Arnhem goed kunnen spellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid