facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belastingadviseur Eindhoven

Belastingadviseur Eindhoven

Info

Belastingadviseurs en fiscalisten Eindhoven

Adres: Vondellaan 12, 5611NX Eindhoven
Telefoonnummer: +31403035112
Stad: Eindhoven
Route: Vondellaan 12
Postcode: 5611NX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fiscalist Eindhoven, Hulp bij belastingaangifte Eindhoven, Belastingadviseur particulier, Accountant Eindhoven, Gratis hulp bij belastingaangifte Eindhoven, Fiscalisten Eindhoven, BenT Eindhoven, B&t Belastingadvies
Recensies
Ik ben heel erg tevreden met de excellente dienstverlening van dit kantoor. Ze hebben echt alle expertise in huis om je als ondernemer op alle gebieden te helpen. Dat is fijn want je hebt zo maar 1 kantoor nodig. Zowel voor de boekhouding, fiscaal advies, strategisch advies en juridisch advies kun je bij ze terecht. Ze denken ook echt met je mee en zorgen ervoor dat je het optimale voordeel uit je bedrijf haalt. Verder is het een heel leuk team om contact me te hebben. Zowel Jan, Sylvia, Roy en André zijn echte toppers. Dit kantoor is echt een aanrader.
'ZE ZIJN ER GEWOON VOOR JE' Ik ben goed in wat ik deed en wat ik nu nog steeds doe. Alleen hoort de administratie ook bij het ondernemen en daar was ik niet goed in. Dit heeft ertoe geleid dat ik door de belastingdienst de nodige ambsthalve en gewone aanslagen kreeg. Pas toen de ellende zo groot werd en ik pas aktie ging ondernemen was het kalf al 'bijna' verdronken. Na eerst een administratie kantoor in handen genomen te hebben, die ik op dat moment, wel kon en moest betalen werd er richting de bealstingdienst iets ondernomen. Al gauw kwam ik tot de ontdekking dat hun kennis op het gebied van belastingzaken nihil was en alles extern moesten navragen. Toen ik hun niet meer kon betalen omdat er beslag was gelegd door de belastingdienst op mijn facturen van mijn opdrachtgever was ik voor hun ook geen klant meer. Ten einde raad ben ik gaan googelen en gaan bellen en bij zo bij belastingadviseur Einhoven terechtgekomen. Na een kort telefonisch onderhoud met Mr. J.Hartman hebben wij een afspraak gemaakt bij hun op kantoor. Tijdens dit gesprek heb ik alles uit de doeken kunnen doen en heeft Mr. J.Hartman mij het vertrouwen gegeven dat het met de betalingen ook wel goed kwam. Na onze afspraak is hij gelijk aan het werk gegaan richting de belastingdienst met als gevolg dat ik mij nu kan richten op mijn werk, waar ik goed in ben, en dat er nu gericht wordt gewerkt aan een oplossing. Wij zijn er nog lang niet, maar met een kantoor als belastingadviseur Eindhoven ben ik in ieder geval verzekerd dat het niet aan deskundigheid en doortastendheid ontbreekt, maar wat minstens zo belangrijk is dat ik samen met hun 'voorlopig' weer kan ondernemen. Om deze reden kan ik Belastingadviseur Eindhoven van harte aanbevelen. Ralph Ondernemer
Verwachtingen zijn overtroffen. Heb al veel advies gekregen maar het werd nog nooit zo snel opgepakt, uitgezocht en verwerkt. Ik heb hen ook aan iedereen in mijn netwerk aanbevolen die nu niet geheel tevreden is bij zijn huidige adviseurs.
Onlangs ben ik voor het regelen van belasting zaken hier geweest. Ik werd met heel veel geduld geholpen door dhr. Martens en dhr. van der Wiel. Ik was enorm verrast door hun empathie en luisterende oor. Zij kijken niet alleen waarvoor je komt maar kijken ook naar maatschappelijk en sociale kant van de problemen waarvoor de klant bij hun komt. Veel respect voor deze heren! Ik raad deze adviesbureau van harte aan!
Vertaald door Google Goede service en zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Als expat zou ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Het geeft u een extra gevoel van opluchting te weten dat uw belastingen correct en zonder gedoe worden gedaan. Origineel Great service and very friendly and knowledgeable staff. As an expat, I would recommend this company to anyone. It gives you an extra sense of relief knowing that your taxes are being done properly and with no hassle at all.
Vertaald door Google Zeer tevreden over de dienstverlening. Jan, de belastingadviseur was vriendelijk, betrouwbaar, snel in het beantwoorden van mijn vragen en gaf uitgebreid advies over het aangifteproces inkomstenbelasting. Als expat zou ik dit bedrijf graag aanbevelen. Origineel Very satisfied with the service. Jan, the tax adivisor was friendly, reliable, quick in answering my questions and gave extensive advice about the income tax return process. As an expat I would like recommend this company.
Vertaald door Google Helaas was het een zeer slechte en stressvolle ervaring. Beveel ten zeerste aan om NIET met hen samen te werken. Hoewel ze me hadden beloofd mijn verzoek binnen een week te doen, heb ik drie weken lang niets ontvangen en niets van hen gehoord. Ik moest het dus zelf doen. Na drie weken stuurden ze me de factuur en dwongen ze me te betalen. Origineel Unfortunatly, it was a very bad and stressful experience. Highly recommend to NOT work with them. While they had promised me to do my request in one week, for three weeks I didnt receieved anything and I didnt hear from them. So, I had to do it by myself. After three weeks they send me the invoice and then forced me to pay.
Vertaald door Google Als international was het behoorlijk verwarrend om de inkomstenbelastingformulieren onafhankelijk in te vullen. Belastingadviseur Eindhoven was zo vriendelijk om me uit te nodigen voor een face-to-face discussie alvorens te beslissen hoe verder te gaan met de belastingdocumenten. Vriendelijk en professioneel personeel. Absoluut een aanrader! Origineel As an international, it was quite confusing to fill in the income tax forms independently. Belastingadviseur Eindhoven were kind to invite me to a face to face discussion before deciding how to proceed with the tax documents. Friendly and professional personnel. Definitely recommend!
Vertaald door Google Een echte aanrader, Jan helpt en begeleidt je graag bij het belastingaangifteproces. Origineel Highly recommended, Jan is always happy to help and guide you through the tax return process.
Vertaald door Google Ik nam contact op via de website voor een belastingadvies, ik kreeg een antwoord en ik antwoordde met meer details over het onderwerp dat ik met hen wilde controleren. Helaas hebben ze nooit geantwoord. Uiteindelijk heb ik iemand anders aangenomen. Origineel I got in contact through the website for a tax consultation, I got an answer and I replied giving more details of the topic I wanted to check with them. Unfortunately, they never answered back. I ended up hiring someone else.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid