facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belami

Belami

Info

Brasserie Bel-Ami

Geschiedenis

En dat willen we zijn. Een plek waar je vrienden ont- moet, waar je vrienden maakt en waar je je thuis voelt als een vriend.
Brasserie Bel Ami heeft zich laten inspireren door de klassieke Franse brasserie, gemixt met moderne trends. Compleet met café, bar, terras en serre die ook privé afhuurbaar is. Elke dag bent u welkom bij Brasserie Bel Ami voor koffie, lunch, champagne, patisserie, gratis wifi, wijn en diner en hebben wij ook een aparte ruimte voor sigaar- en cognac liefhebbers.
De gevarieerde en seizoensgebonden gerechten op de kaart bieden u een uitgebreide keuze, waaronder met zorg bereide Brasserie-klassiekers. Naast de kaart biedt Bel Ami een wisselend ‘Menu du Marché’ en is er aandacht besteed aan grote en kleine eters door onze dinergerechten in twee verschillende grootte porties aan te bieden.
De kaart is compleet gemaakt met onze selectie wijnen, waar uiteraard Franse wijnen de boventoon voeren. Wijnen met grote namen, maar vooral wijnen met een eigen karakter.
Om de kwaliteit en het tempo tussen de gangen aangenaam te laten verlopen, serveren wij bij groepen vanaf 8 t/m 20 personen een speciaal 3- of 4 gangen menu. Uw gasten kunnen op de dag zelf aan tafel hun keuze bepalen tussen 2 gerechten per gang.
Natuurlijk heeft de chefkok aan gerechten voor onze kleinste gasten gedacht, ook kunnen zij zich vermaken in de speciaal ingerichte speelruimte (open medio juli).
Met eventuele dieetwensen en bijzonderheden houden wij natuurlijk graag rekening.

Adres: Brinklaan 86, 1404 GN Bussum
Stad: Bussum
Route: Brinklaan 86
Postcode: 1404 GN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: 3 gangen menu Bussum, Restaurant Bussum, High tea Bel Ami, Archibald Bussum, Brasserie Bussum, Lunch Bussum, Kerstmenu Bussum, Rozenboom Bussum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Soigné Restaurant Soigné 167 meter Vriendelijke bediening, heerlijk eten, alles met aandacht bereid. 6 gangen diner geda...
De Gasterij van Bussum De Gasterij van Bussum 614 meter Langs deze weg wil ik echt een heel speciale review geven. Gisteren bij de Gasterij g...
Recensies
Ik heb hier gegeten met een groep van 10. We konden vanwege het heerlijke weer op het terras zitten. De bediening was vriendelijk en we werden goed en vlot geholpen. Het eten was heerlijk. Zelf had ik als entree de oesters en de ceviche, als hoofdgerecht de entrecote en als dessert de Eton mess. Allen heerlijke gerechten en prima bereid. Van mijn collega's die ook andere gerechten hadden, hoorde ik ook alleen lovende woorden. De prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde. Ik zou deze brasserie zeker aanraden bij anderen. Vegetarische menuopties: Als voorgerecht was de burattini te bestellen en als hoofdgerecht een rodebietenrisotto.
Een fantastisch restaurant; heerlijke plek om te lunchen of te dineren. Naast dat de kok heerlijke maaltijden maakt, schenken ze er goede wijn en is de bediening top. Echt een plek waar je vaker wilt komen!
Heerlijk gegeten. Helaas de risotto van bospeen was iets aan de zoute kant. De pasta gamba was behoorlijk pittig door de gebruikte rode pepers. Dit staat niet genoteerd op de menukaart. Bediening was trouwens top.
Ben best wel geschrokken van de prijzen in NL. 2 voorgerechtjes, 2 salades 2 wijn en 2 bier, ca 100 euro. Kwaliteit is ok, service te popie en moest ik 6 keer roepen. Volgende keer als ik in NL ben alleen nog garnalenkroketten voor lunch.Eten: 3/5
Heerlijk gelunched op een zondagmiddag. Leuke bediening.Eten: 4/5
Geweldig! Heerlijk eten, speciale gerechten geluncht. Niet goedkoop maar zeker de moeite waard. !
Keuken om van te genieten, de tonijn is heerlijk samen met een glas Sembro. Al jaren een van onze favorieten Eten: 5/5
Goed gegeten hier. Het personeel was vakbekwaam een chill, vriendelijk. Mooie, voldoende complete kaart. Het enige ontwikkel-verbeterpuntje dat we zo snel konden bedenken was het feit dat het assortiment veganistisch en vegetarisch wel wat uitgebreider mag & kan… Als je buiten wilde zitten kon je een speciaal verwarmd kussentje pakken, heel handig. Voor herhaling vatbaar, een aanrader aldus.
Ceviche van zeebaars was een subtiele ervaring voor de smaak papillen! Een simpele salade van baby kropsla werd omgetoverd tot iets heerlijks met vinaigrette en croutons. Aanrader!
Betrouwbare plek voor Franse cuisine. Goed terras en vriendelijke bediening. Wel handig om te reserveren bij mooi weer. Ook voor kids een prima kaart. Kindvriendelijkheid: Hoewel er geen kinderhoekje of entertainment is, is de kaart zeker wel leuk voor kinderen. Niet de standaard kroket met friet maar ook voor de kinderen een mooi bordje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid